Καταφύγιο σε φιλικό σπίτι για τον Φυσσούν

13:28 6/8/2013 - Πηγή: TNSite
Σε φιλικό σπίτι στην περιοχή της Λυκόβρυσης, λίγα μόλις λεπτά από τη μονοκατοικία όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια, θα περάσει τις επόμενες μέρες ο Πέτρος Φυσσούν, ο οποίος χθες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Μετά την έξωση και την περιπέτεια με την υγεία του, όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η Espresso, ο ηθοποιός και η σύζυγός του, Νικολέττα, βρήκαν καταφύγιο στο σπίτι μιας φιλικής οικογένειας που από την πρώτη στιγμή προσφέρθηκε να τους φιλοξενήσει για όσο χρειαστεί,

μέχρι να σταθούν στα πόδια τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, από το απόγευμα της 31ης Ιουλίου, οπότε τους έγινε έξωση λόγω οφειλόμενων ενοικίων, πολλοί στενοί φίλοι του ηθοποιού έσπευσαν να προσφέρουν τη βοήθειά τους προκειμένου να μη μείνει το ζευγάρι στον δρόμο.

Στο πλευρό του Πέτρου Φυσσούν και της συζύγου του είναι συνεχώς η στενή τους φίλη και πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης, Μαρία Τραγάδη που είχε παραστεί ως μάρτυρας υπεράσπισής τους στο επίμαχο δικαστήριο. Μάλιστα από τη μέρα που το ζευγάρι έμεινε χωρίς στέγη, εκείνη ανέλαβε πρωτοβουλία και σε συνεργασία με το δήμαρχο Πεύκης, Δημήτρη Φωκιανό, και τους εξασφάλισαν ένα δωρεάν δωμάτιο σε ξενοδοχείο. Χθες όμως μάζεψαν τα πράγματά τους και πήγαν σε φιλικό σπίτι.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα