Διαχωρίζει τη θέση του ο Τσατσαμπάς από τον Μποζίκα

Λίγο πριν σκάσει η «βόμβα» στο Χαϊδάρι είχαμε εξελίξεις και στην άλλη παράταξη, αυτή της Μείζονος Μειοψηφίας. Όσοι αναρωτιόμασταν ποια θα είναι η θέση του επικεφαλή της μειοψηφίας στο Χαϊδάρι, Δημήτρη Τσατσαμπά στο άκουσμα της υποψηφιότητας του Ανδρέα Μποζίκα πήραμε γρήγορα – γρήγορα την απάντηση μας. Με ανακοίνωση που εξέδωσε διαχωρίζει την θέση του και χαρακτηρίζει «ατομική και μεμονωμένη κίνηση» την πρωτοβουλία Μποζίκα συμπληρώνοντας ότι δεν συμβαδίζει με την διαρκή προσπάθεια της παράταξης για απαλλαγή της πόλης από την «αποτυχημένη δημοτική

αρχή Μαραβέλια».

Μάλιστα ο κ. Τσατσαμπάς σε πρώτη φάση δείχνει να θεωρεί αδύνατη την συμπόρευση με τον «πρώην σύντροφο» του καθώς καταλήγει την ανακοίνωση του με την φράση «Είναι αυτονόητο ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν είναι δυνατή με το φίλο Ανδρέα η συνέχιση της κοινής μας πορείας στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της πόλης μας».

Για εμάς, βέβαια, που τόσα χρόνια έχουμε ζήσει πολλά παρόμοια «αυτοδιοικητικά διαζύγια» αυτό μοιάζει με ιδιαίτερα «βελούδινο διαζύγιο» χωρίς μεγάλες εντάσεις και διαμάχες οπότε ας μην αποκλείουμε από τώρα κάθε ενδεχόμενο «συνάντησης» μπροστά στο μεγάλο στόχο και… το καλό της πόλης!

Keywords
Τυχαία Θέματα