Σκάφη Άγνωστης Προέλευσης (ντοκιμαντέρ)

12:22 6/8/2013 - Πηγή: TNSite

Το video “Craft of Unknown Origin” (Σκάφη Άγνωστης Προέλευσης, 2011) του Mike Fisher, βραβεύτηκε ως το “Best Short Video” στο Διεθνές Φεστιβάλ UFO ταινιών 2012.

Είναι ένα 30 λεπτο ντοκιμαντέρ που εξετάζει το θέμα των ΑΤΙΑ. Αντλώντας πληροφορίες από

μια σειρά αξιόπιστων μαρτύρων UFO και αναφορές για UFO. Το βίντεο είναι γεμάτο με διαγράμματα, 2D και 3D animation, που απεικονίζουν με ακρίβεια τα παράξενα ιπτάμενα αντικείμενα που οι μάρτυρες αναφέρουν ότι βλέπουν.

Οι δημιουργοί του βίντεο συνεργάστηκαν στενά με τον σμηνία James Penniston της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ. Ο James Penniston, περιγράφει με ακρίβεια, για πρώτη φορά, το σκάφος UFO που είδε. Ο James Penniston είναι ένας από τους βασικούς μάρτυρες στη γνωστή εμφάνιση UFO του Rendlesham Forest * (1980 ).

Ο συγγραφέας Leslie Kean, Στρατηγοί, πιλότοι, και κυβερνητικοί αξιωματούχοι μοιράζονται τις απόψεις τους σχετικά με τα ΑΤΙΑ.

* Το περιστατικό του Rendlesham Forest: Τον Δεκέμβριο του 1980, περίπολος από τις αεροπορικές βάσεις Woodbridge και Bentwaters στο Suffolk, ανέφερε ότι ήρθε σε οπτική επαφή με έντονα φωτιζόμενο τριγωνικό ΑΤΙΑ που αιωρούνταν λίγα μέτρα πάνω από το έδαφος στο παρακείμενο δάσος.

Keywords
Τυχαία Θέματα