Καπίνο: Σεβαστείτε μας...

23:25 1/2/2014 - Πηγή: TNSite
Έκκληση απηύθυνε ο Στέφανο Καπίνο στον κόσμο να σεβαστεί τους ποδοσφαιριστές, μετά και τον τραυματισμό που υπέστη όταν δέχθηκε αναπτήρα στο μάτι.

Διαβάστε τι δήλωσε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού...

- Για την εικόνα του Παναθηναϊκού:

«Στο δεύτερο ημίχρονο δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την μπάλα όπως έπρεπε. Κλειστήκαμε πίσω. Ο ΟΦΗ

βρήκε την ευκαιρία με το πέναλτι και έκανε το γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε καλά, σε μία αντεπίθεση καταφέραμε να κάνουμε το γκολ, ενώ στο δεύτερο ίσως κάποιες αποφάσεις του διαιτητή μας επηρέασαν και οπισθοχωρήσαμε».

- Για το αν έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός να βγει πιο μπροστά:

«Δεν μπορώ να το πω εγώ. Δεν είμαι ειδικός. Σημασία έχει ότι δεν χάσαμε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και τα παιχνίδια που ακολουθούν, όπου πρέπει να πάρουμε τη νίκη».

- Για την επέμβασή του στο πέναλτι, το οποίο παραλίγο να πιάσει:

«Από τη στιγμή που δεν το πιάνεις, δεν έχει σημασία. Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να πω κάτι… Ήρθαμε σε μία έδρα δύσκολη. Δεν ζητάμε να σεβαστούν την φανέλα του Παναθηναϊκού αν δεν μπορούν, αλλά εμάς ως ανθρώπους που βγάζουμε το ψωμί μας. Δεν γίνεται να φοβόμαστε τί θα μας έρθει στο κεφάλι. Δεν γίνεται να παίζουμε με αυτό το άγχος. Και πέρυσι είχαμε τα ίδια με το Χάρη και φέτος πήγαν να μου βγάλουν το μάτι, με έναν αναπτήρα. Ξαναλέω, δεν ζητάω να μας σεβαστούν σαν Παναθηναϊκό, αλλά τουλάχιστον σαν ανθρώπους».

- Για το σερί που σταμάτησε:

«Το θετικό είναι ότι πήραμε βαθμό. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, με Αστέρα και ΠΑΟΚ. Είμαστε μέσα σε Κύπελλο. Ένα καλό πλασάρισμα στα πλέι οφ, θα είναι ιδανικό με ενδεχόμενο κατάκτηση Κυπέλλου».

- Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης που ακολουθεί:

«Είναι σημαντικό να κυνηγήσουμε τη νίκη».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα