Κάνε μόνη σου γωνίες στο πρόσωπο με το μακιγιάζ

10:43 16/9/2013 - Πηγή: TNSite
Όλες ονειρευόμαστε τις γωνίες και τα ζυγωματικά των μοντέλων που βλέπουμε στις πασαρέλες και τις φωτογραφήσεις. Ωστόσο όλα είναι θέμα μακιγιάζ, επομένως ακόμη και αν η φύση σε έχει προικίσει με μάγουλα, ή με πρόσωπο σε σχήμα οβάλ, υπάρχει λύση. Δες παρακάτω πως μπορείς και εσύ να δημιουργήσεις το εφέ αυτό με μερικές κινήσεις χάρη στις ειδικές σκιές για κοψίματα!

1. Η επιτυχία των κοψιμάτων είναι μια αρκετά τεχνική διαδικασία. Ωστόσο η βασική θεωρία είναι ότι θέλεις να χρησιμοποιήσεις σκούρες, ματ

αποχρώσεις για τις περιοχές που θέλεις να υποχωρήσουν και απορροφήσουν το φως, όπως οι πλευρές της μύτης και τσέπες στα μάγουλα, και το φως, και αντίστοιχα γυαλιστερές αποχρώσεις για τα σημεία που θέλεις να αναδείξεις και να αντανακλούν το φως, όπως τα ζυγωματικά.

2. Προμηθεύσου ένα κατάλληλο κιτ το οποίο θα έχει απαραίτητα 3 σκιές. Μία σκούρα καφέ, μία λευκή και μία ενδιάμεση. Εμείς σου προτείνουμε το Step by Step από την Smashbox.

3. Με το πιο σκούρο χρώμα στο κιτ, δούλεψε με την βοήθεια ενός μικρού στρογγυλού πινέλου τα σημεία κάτω από το ύψος των ζυγωματικών και διαγώνια προς τα κάτω προς τη γραμμή του σαγονιού. Αυτό θα διευρύνει τις κοιλότητες του μάγουλα, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση του βάθους. Μπορείς επίσης να κάνεις το ίδιο και στις πλευρές της μύτης σου για ένα πιο λεπτό εφέ.

4. Στην συνέχεια, πέρασε το μεσαίο χρώμα πάνω από τις κορυφές των μήλων και στις κοιλότητες στα μάγουλα, με φορά προς τη γωνία του στόματος. Επίσης εφάρμοσε γύρω από τη γραμμή των μαλλιών κάτω από το σαγόνι για να καθορίσεις το πρόσωπο, και να προσδώσεις ένα πιο τρισδιάστατο εφέ.

5. Χρησιμοποίησε το ελαφρύτερο χρώμα πάνω από τα ζυγωματικά σβήνοντας κάτω από τα μάτια και απαλά πάνω από το κόκαλο του φρυδιού. Μπορείς επίσης να το εφαρμόσεις και στο κόκκαλο της μύτης αλλά και στην κορυφή του πηγουνιού με ένα μικρό κύκλο, ώστε να φέρεις το πρόσωπο προς τα εμπρός.

6. Τέλος, πρόσθεσε λίγο χρώμα στο πρόσωπο για να του δώσεις ζωή. Προτίμησε μια γλυκιά ροζ απόχρωση που θα εφαρμόσεις πάνω στα μήλα. Έτοιμη!

joytv.gr

SpiroSpero

Keywords
Τυχαία Θέματα