Τα ανοιχτά «μέτωπα» του Ιβάν

10:22 16/9/2013 - Πηγή: TNSite
Πολλά είναι τα θέματα που έχει να ασχοληθεί ο Ιβάν Σαββίδης με την έλευσή του στη Θεσσαλονίκη, όπως τα χρέη του ΠΑΟΚ, η εκδήλωση που θα παρουσιάσει τα πλάνα του και η υπόθεση Κάτσε.

Πιθανότατα αύριο θα φτάσει στην Ελλάδα ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έχει γεμάτη την ατζέντα του για θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ.

Το

πρώτο και το κυριότερο είναι τα χρέη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, αφού χθες υπήρξε εξέλιξη και όλα δείχνουν ότι η Κυβέρνηση συναινεί για την καταβολή εφάπαξ του πρωτογενούς κεφαλαίου του ποσού οφείλεται και ανέρχεται στα 11 εκατ. ευρώ.

Αυτό που απομένει, όμως, είναι να δοθεί και το «ΟΚ» από την Τρόικα.

Μάλιστα, είναι πιθανό σύντομα να υπάρξει το τελικό ραντεβού ανάμεσα στον Υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, και τον μεγαλομέτοχο του «Δικεφάλου του Βορρά», που θα οριστικοποιήσει και γραπτώς, πλέον, το σημαντικό «deal» για τους Θεσσαλονίκεις.

Το δεύτερο σημαντικό θέμα είναι η εκδήλωση της ερχόμενης Πέμπτης στο «Μακεδονία», όπου ο Σαββίδης θα αναλύσει τα επιχειρηματικά του σχέδια για τον ΠΑΟΚ και τον αντίκτυπο που θα έχουν αυτά στην οικονομία της συμπρωτεύουσας.

Το τελευταίο αφορά την υπόθεση του Έργκους Κάτσε για την οποία χρειάζεται να δοθεί μία λύση που να μην δημιουργήσει πρόβλημα σε καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές, με την άποψη του κόσμου να προσμετρείται από τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα