Η τελευταία ευκαιρία του Μιχάιλοβιτς

04:08 30/5/2013 - Πηγή: TNSite
Ανέλαβε την καθοδήγηση της εθνικής Σερβίας έχοντας θέσει ως στόχο την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2014. Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, όμως, δεν προϊδεάζει για κάτι θετικό, αφού οι 9 βαθμοί που τη χωρίζουν από τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του 1ου προκριματικού ομίλου, δεν είναι εύκολο να καλυφθούν. Το φάσμα του αποκλεισμού είναι ορατό και μαζί με αυτό, ορατό είναι το ενδεχόμενο της απόλυσης του Σίνισα Μιχάιλοβιτς από την εθνική. Αυτό αποκαλύπτει η σερβική «Politika».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, κορυφαία στελέχη της σερβικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου έχουν αποφασίσει να δώσουν

μια τελευταία ευκαιρία στον Μιχάιλοβιτς, πριν επισημοποιήσουν το… διαζύγιο. Η επόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Βέλγιο ενδέχεται να αποτελέσει το «κύκνειο άσμα» του πρώην παίκτη της Λάτσιο, αφού η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι, ήδη, στους 9 βαθμούς, ενώ απομένουν τέσσερις αγώνες για την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ. Μια ήττα θα σηματοδοτούσε και τον μαθηματικό αποκλεισμό των Σέρβων από το Μουντιάλ.

Αυτό που προβληματίζει περισσότερο την ηγεσία του σερβικού ποδοσφαίρου, είναι οι κακές σχέσεις που έχει ο προπονητής με κάποιους διεθνείς ποδοσφαιριστές, οι οποίες έχουν επίπτωση στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Οι υπεύθυνοι, σύμφωνα με την «Politika» εξέτασαν το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Μιχάιλοβιτς πριν την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης, αλλά αποφάσισαν να τον αφήσουν να ολοκληρώσει τους αγώνες, πριν του γνωστοποιήσουν την απόλυση.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα