«Η κατοχή της μπάλας θα κρίνει τον ημιτελικό»

20:43 23/4/2013 - Πηγή: TNSite
Ο δεύτερος, χρονικά, ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τον φίλαθλο κόσμο, καθώς θα βρεθούν αντίπαλες δύο ομάδες οι οποίες φέτος έχουν ήδη διασταυρώσει τα… ξίφη τους, στη φάση των ομίλων. Από τα παιχνίδια εκείνα προκύπτει το… μυστικό της επιτυχίας, όπως αναφέρει σε συνέντευξή του ο Ματς Χούμελς.

«Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες, πρέπει να ελέγξουμε την κατοχή της μπάλας. Δεν πρέπει να τη χάνουμε εύκολα, ούτε να δίνουμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να βγαίνουν στην αντεπίθεση.

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια του ματς και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Μπροστά στο κοινό μας έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε μια νίκη και να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς τον τελικό του Λονδίνου», ήταν η εκτίμηση του αμυντικού της Ντόρτμουντ.

Για να ενισχύσει την άποψή του, ο Χούμελς φέρνει στη μνήμη του τα παιχνίδια που έδωσαν οι δύο ομάδες στη φάση των ομίλων. «Από τα παιχνίδια του ομίλου, φάνηκε πως αυτός που θα ελέγξει το ρυθμό και θα έχει στην κατοχή του τη μπάλα, θα αποκτήσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Θυμάμαι πως όταν δυσκολευόμασταν να κρατήσουμε τη μπάλα στα πόδια μας, αντιμετωπίζαμε πολλά προβλήματα. Αντίθετα, όταν καταφέρναμε να ελέγξουμε το ρυθμό, γινόμασταν πιο επικίνδυνοι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ματς Χούμελς.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα