Η D.E Master Blenders είναι συνώνυμη με προϊόντα καφέ και τσαγιού

20:31 4/2/2014 - Πηγή: TNSite
Για περισσότερα από 260 χρόνια, το όνομα Douwe Egberts είναι συνώνυμο με προϊόντα καφέ και τσαγιού εξαιρετικής ποιότητας. Σήμερα, η εταιρία επενδύει σε αυτή την κληρονομιά με στόχο να καθιερωθεί στη διεθνή αγορά ως «coffee & tea expert» - εμπλουτίζοντας ολοένα και περισσότερο τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνει o καταναλωτής τον καφέ και το τσάι του.

Η D.E Master Blenders 1753 είναι μία πολυεθνική εταιρία Καφέ και Τσαγιού, με έδρα την Ολλανδία. Η ονομασία της εταιρίας προέρχεται από τον ιδρυτή της, Egbert Douwes, ο οποίος το 1753 ίδρυσε

ένα παντοπωλείο σε ένα μικρό χωριό της Ολλανδίας, ονόματι Joure.

Το 1978, η εταιρία - πλέον - Douwe Egberts εξαγοράσθηκε από το διεθνή όμιλο Sara Lee. Το 2011, αποφασίστηκε ο διαχωρισμός του ομίλου Sara Lee σε 2 ανεξάρτητες εταιρίες. Από το διαχωρισμό αυτό δημιουργήθηκε η D.E Master Blenders 1753, μια ανεξάρτητη εταιρία καφέ και τσαγιού με κεντρικά γραφεία στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Την άνοιξη του 2013 consortium από private funds με κυρίαρχο την JAB προχώρησε σε εξαγορά του συνόλου του μετοχικού πακέτου του νέου ομίλου.

Η D.E Master Blenders 1753 σήμερα

Με ετήσιες πωλήσεις ύψους 2.7 δισ. ευρώ, η D.E Master Blenders 1753 αποτελεί την 3η μεγαλύτερη εταιρία Καφέ και Τσαγιού παγκοσμίως, απασχολώντας περισσότερους από 7.500 εργαζομένους, ενώ το 70% του τζίρου της εταιρίας προέρχεται από αγορές στις οποίες κατέχει την 1η ή τη 2η θέση.

Χαρτοφυλάκιο Προϊόντων

Το διεθνές χαρτοφυλάκιo της D.E Master Blenders 1753 περιλαμβάνει περισσότερες από 30 γνωστές εμπορικές επωνυμίες, μεταξύ των οποίων οι Douwe Egberts, Senseo, L’OR Espresso, Pilao, Marcilla, Merrild, Moccona, Prima, Pickwick και Hornimans, οι οποίες διατίθενται σε περισσότερες από 45 χώρες.

Η διεθνής αγορά του καφέ

Κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, η διεθνής αγορά λιανικής του Καφέ αυξάνεται σε ετήσια βάση κατά περίπου 8%. Αυτή η ανάπτυξη προέρχεται από όλα τα τμήματα της αγοράς, με τις πωλήσεις premium Καφέ να σημειώνουν τα μεγαλύτερα ποσοστά αύξησης. Αντίστοιχη αύξηση σημειώνεται επίσης στην αξία της παγκόσμιας βιομηχανίας Τσαγιού κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, με ποσοστά αύξησης έως και 8,5% σε ετήσια βάση. Επίσημη ιστοσελίδα: www.demasterblenders1753.com Ελληνικός καφές Bravo

Bravo. Αυτός είναι καφές. Ο ελληνικός καφές, πάνω από όλα, σημαίνει άρωμα! Το ιδιαίτερο, ξεχωριστό του άρωμα, είναι η ταυτότητα του, που αναδύεται από το αυθεντικό χαρμάνι του BRAVO. Με φροντίδα επιλέγουμε τις εκλεκτότερες ποικιλίες καφέ, τον καβουρδίζουμε αργά με όλη μας την τέχνη, έτσι ώστε κάθε κόκκος καφέ να απελευθερώσει το ευωδιαστό του άρωμα.

Γιατί ο Bravo χαράζει και ακολουθεί τη δική του πορεία στον ελληνικό καφέ με γνώμονα την ποιότητα, τη δική του αυθεντική ταυτότητα, το δικό του χαρακτήρα. Σε όλους αυτούς που χαράζουν το δικό τους μονοπάτι λέμε Bravo.

Καφές φίλτρου Douwe Egberts

Πάνω από 250 χρόνια εμπειρίας και παράδοσης στην παραγωγή καφέ προσφέρουν στον Douwe Egberts τον ξεχωριστό του χαρακτήρα. Η πείρα μας είναι η δική σας εγγύηση για τη σταθερή και μοναδική ποιότητα σε κάθε φλιτζάνι καφέ που απολαμβάνετε.

1. Douwe Egberts Κλασικός:Ο Douwe Egberts φίλτρου ισορροπεί αρμονικά την απαλή γεύση με το πλούσιο άρωμα του καφέ φίλτρου. Επιλέγοντας τις εκλεκτότερες ποικιλίες, τις καβουρδίζουμε και τις αλέθουμε σωστά για να σας προσφέρουμε έναν απολαυστικό, ισορροπημένο καφέ, ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας.

Ο καφές φίλτρου Douwe Egberts διατίθεται και σε 4 υπέροχες γεύσεις:

2. Douwe Egberts Φουντούκι: με νότες βανίλιας και μόκας 3. Douwe Egberts Καραμέλα: με νότες βανίλιας4. Douwe Egberts Βανίλια: με νότες καραμέλας βουτύρου5. Douwe Egberts Arome: φρεσκοκαρβουδισμένος καφές ο οποίος συσκευάζεται αμέσως μετά την άλεσή του αιχμαλωτίζοντας όλο το υπέροχο άρωμά του.

Στιγμιαίος καφές Douwe Egberts Espresso

Ο στιγμιαίος καφές Douwe Egberts Espresso είναι η ιδανική λύση για εύκολη και γρήγορη παρασκευή Espresso, Cappuccino και Freddo στο σπίτι. Αποτελείται από 100% Arabica, την εκλεκτότερη ποικιλία καφέ, και προσφέρει την απόλαυση της αυθεντικής γεύσης Espresso.

Στιγμιαίος καφές Douwe Egberts με γεύσεις

Μέτρια καβουρδισμένος στιγμιαίος καφές, με ισορροπημένη και βελούδινη γεύση ιδανικός για καθημερινές στιγμές πολυτέλειας. Ο Douwe Egberts διαθέτει μια σειρά από γεύσεις όπως καραμέλα, βανίλια και φουντούκι αποτελώντας την πρώτη σειρά στιγμιαίου καφέ με γεύσεις στην Ελλάδα. Είναι ιδανικό για κρύο και ζεστό στιγμιαίο καφέ. Τέλος, προσφέρει την απόλαυση ενός ιδιαίτερου καφέ στο σπίτι, γρήγορα και εύκολα.Espresso R&G Douwe Egberts

Ο Douwe Egberts Espresso είναι έντονα καβουρδισμένος καφές και αποτελείται από 100% Arabica, την εκλεκτότερη ποικιλία καφέ, για να σας προσφέρει την εμπειρία ενός αυθεντικού Espresso με γεμάτη γεύση και έντονο άρωμα.

Κάψουλες Espresso Douwe Egberts

Μια ποικιλία από 12 γεύσεις σας προσκαλούν να ανακαλύψετε τον μοναδικό τους χαρακτήρα. Περισσότερα από 260 χρόνια εμπειρίας του Douwe Egberts περιέχονται σε κάθε μια κάψουλα συσκευασμένη σε ειδικό φακελάκι για να διατηρεί το υπέροχο άρωμα μέχρι να την ανοίξετε. Κάψουλες συμβατές με μηχανές Nespresso® (εμπορικό σήμα ιδιοκτησίας τρίτου που δεν συνδέεται με την BRAVO GREECE AE) εξαιρετικής ποιότητας με υπέροχο άρωμα, αυθεντική γεύση, πλούσια κρέμα.

Στιγμιαίος καφές La Meloise

Ο νέος στιγμιαίος καφές La Meloise με το πλούσιο άρωμα και τη φίνα γεύση του θα γίνει η καθημερινή σας απόλαυση. Παράγεται από πράσινους κόκκους καφέ ειδικής διαλογής & επεξεργασίας ώστε να απολαμβάνεται την ιδιαίτερη γεύση του και την γλυκιά του επίγευση. Αφεθείτε στη σαγηνευτική του πρόκληση κάθε μέρα.

Καφές φίλτρου La Meloise

Ο καφές La Meloise με πλούσιο άρωμα είναι ο αυθεντικός γαλλικός καφές. Με το άνοιγμα του πακέτου, το εξαιρετικό, φίνο άρωμά του ξεχύνεται και καταλαμβάνει το χώρο. Στο φλιτζάνι σας, η μεστή γεύση του κυριεύει τις αισθήσεις.

Τσάι Pickwick

Με εμπειρία περισσότερων των 250 ετών, οι ειδικοί του Pickwick αναμιγνύουν έως και 30 διαφορετικά είδη τσαγιού, προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι κάθε φακελάκι που απολαμβάνετε έχει την ίδια χαρακτηριστική γεύση, το μοναδικό άρωμα και την ένταση που αρμόζει στο είδος που έχετε επιλέξει.Natreen

Το Natreen έχει πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη γλυκαντικών χαμηλής θερμιδικής αξίας. Τα δισκία Natreen είναι ιδανικά για ζεστά και κρύα ροφήματα (καφέ, τσάι, γάλα, χυμούς φρούτων), προσφέροντας γλυκιά γεύση με 0 θερμίδες. Επιπλέον αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο για μια υγιεινή κι ισορροπημένη διατροφή χωρίς να στερούμαστε τις γλυκές απολαύσεις.

Μηχανή Senseo

Πρωτοποριακό σύστημα παραγωγής καφέ σε μερίδες το οποίο αποτελείται από την αυθεντική μηχανή Senseo και τις μερίδες καφέ Douwe Egberts Senseo. Εξασφαλίζει ευκολία στη χρήση και την πιο υψηλή ποιότητα.

Σύστημα καφέ Cafitesse

Μηχανή υψηλής αισθητικής, ειδικά σχεδιασμένη για χώρους μαζικής εστίασης. Διατίθεται σε διάφορα μοντέλα και προσφέρει μεγάλη ποικιλία ροφημάτων, ενώ παράλληλα παράγει υψηλή ποιότητα καφέ ανεξάρτητα από το μέγεθος και τη ζήτηση. Προϊόντα Douwe Egberts Cafitesse

Ποικιλία συσκευασιών υγρού συμπυκνωμένου καφέ ειδικά σχεδιασμένου για το σύστημα Cafitesse και το οποίο βρίσκεται στην καινοτόμο συσκευασία «bag in box».Espresso Douwe Egberts

Έντονα καβουρδισμένος καφές που αποτελείται από 100% Arabica, την εκλεκτότερη ποικιλία καφέ, για να προσφέρει την εμπειρία ενός αυθεντικού Espresso με γεμάτη γεύση και έντονο άρωμα.

Piazza D’ Oro Espresso

Καφές espresso ο οποίος συνδυάζεται από εκλεκτά χαρμάνια με εξαιρετικής ποιότητας espresso χαρμάνι Arabic άριστης ποιότητας με έντονο άρωμα και μοναδική γεύση. Διατίθεται σε 5 χαρμάνια Intenso, Estremo, Forza, Dolce Amabile.

Τσάι Pickwick

Τσάι με μεγάλη ποικιλία γεύσεων τσαγιών υψηλής ποιότητας όπως τσάι με γεύσεις φρούτων, αρωματικά βότανα, μαύρο και πράσινο τσάι.

Natreen

Γλυκαντικές ουσίες οι οποίες προσδίδουν ίδια γλυκιά γεύση ζάχαρης χωρίς τις αντίστοιχες θερμίδες στα ροφήματα και τα επιδόρπια. Επιπλέον είναι κατάλληλες τόσο για ζεστά όσο και κρύα ροφήματα καθώς και επιδόρπια.Bravo Greece A.E.Μέλος του ομίλου D.E Master Blenders 1753

Σημαντικοί σταθμοί στην ιστορία της εταιρίας

1926 -> Η οικογένεια Σαμούρκα ανοίγει 2 παραδοσιακά καφεκοπτεία στο κέντρο της Αθήνας.

1957-> Η εταιρία Bravo επενδύει σε πανελλαδικό δίκτυο διανομής που συμβάλλει στη δυναμική της ανάπτυξη, φέρνοντας τον φρέσκο καφέ σε κάθε γωνιά της χώρας.

1974-> Το όνομα του καφέ Bravo συνδέεται με μία σημαντική κατάκτηση: ο μέχρι τότε επονομαζόμενος «τούρκικος» καφές μετονομάζεται σε «ελληνικό», ονομασία που έκτοτε επικράτησε στην αγορά.

1980-> Η εταιρία παρουσιάζει μία ακόμη καινοτομία στην ελληνική αγορά με τη νέα συσκευασία σε προστατευτική ατμόσφαιρα χωρίς οξυγόνο, που διατηρεί τον καφέ φρέσκο, σαν να αλέστηκε εκείνη τη στιγμή.

1985-> Η εταιρεία μεγαλώνει το χαρτοφυλάκιό της με τον καφέ φίλτρου Filcafe.

1992-> Στην υπάρχουσα γκάμα προστίθεται ο καφές φίλτρου La Meloise.

1995-> Η εταιρία Bravo γίνεται μέλος ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους καταναλωτικών αγαθών μέσω της εξαγοράς της από τη Sara Lee D.E. Στην υπάρχουσα προϊοντική γκάμα προστίθενται πλέον παγκόσμια εμπορικά σήματα όπως το Douwe Egberts, το Pickwick και το Senseo.

1997-> Εξαγορά του εμπορικού σήματος Natreen

2000-> Αναπτύσσεται το σύστημα ΟΟΗ (Out of Home) για τα brands:

•Σύστημα καφέ Cafitesse•Προϊόντα Douwe Egberts Cafitesse•Espresso Douwe Egberts•Espresso Piazza D’ Oro•Τσάι Pickwick •Natreen•Στιγμιαίος καφές Douwe Egberts•Bravo

2002-> Η εταιρία μετονομάζεται σε Sara Lee Coffee & Tea Hellas, επενδύοντας στην εξειδίκευσή της στον καφέ και προσθέτοντας στο χαρτοφυλάκιό της τον καφέ φίλτρου Douwe Egberts.

2004-> O D.E Instant Espresso προστίθεται στο χαρτοφυλάκιο.

2006-> Tο Piazza D’ Oro προστίθεται στο χαρτοφυλάκιο.

2010-> Στην υπάρχουσα γκάμα προστίθεται ο στιγμιαίος καφές Douwe Egberts Pure Gold.

2012-> H εταιρία κρατάει την αρχική της ονομασία BRAVO Greece Α.Ε προσθέτοντας στην επωνυμία της τον διακριτικό τίτλο, «Μέλος του Ομίλου D.E Masterblenders 1753». Καινοτομεί για άλλη μία φορά καθώς η Ελλάδα είναι η πρώτη αγορά στην οποία λανσάρεται ο στιγμιαίος καφές Douwe Egberts με γεύσεις (φουντούκι, βανίλια, καραμέλα).

2013-> Η εταιρία διακρίνεται με το Marketing Excellence Grand Award για την ολοκληρωμένη καμπάνια «Douwe Egberts Flavors» στο πλαίσιο του αναγνωρισμένου θεσμού Marketing Excellence Awards που διοργανώνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ της ΕΕΔΕ. Στην «εκπνοή» του έτους η Bravo Greece AE. αποφασίζει να εισέλθει σε μια νέα κατηγορία αυτή των καψουλών με τις DE Espresso Capsules, λανσάροντας μια ολοκληρωμένη σειρά από 12 υπέροχες γεύσεις συμβατές με μηχανές Nespresso® (Εμπορικό σήμα ιδιοκτησίας τρίτου που δεν συνδέεται με την BRAVO GREECE AE).

NewsBeast

Keywords
master, master, η καθημερινή, coffee, expert, lee, funds, espresso, σημαίνει, γνώμονα, φλιτζάνι, λύση, freddo, ελλαδα, box, piazza, oro, αθηνα, νέα, εταιρεία, home, hellas, award, εεδε, newsbeast, πανελληνιες 2011, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, αξια, Καλή Χρονιά, πανελληνιες 2012, Πρώτη Μέρα της Άνοιξης, η ημέρα της γης, τελος του κοσμου, χωρες, βοτανα, γωνια, διατροφη, εδρα, εεδε, θερμιδες, καθημερινη, ολλανδια, οξυγονο, πλαισιο, σηματα, αγορα, αυξηση, αμστερνταμ, ανοιξη, αρωμα, ατμοσφαιρα, βανιλια, βρισκεται, γαλα, γευση, γινει, γινεται, γνώμονα, γραφεια, δικη, δικτυο, εγγυηση, ευκολα, ευρω, εταιρεία, εταιρια, ετων, τεχνη, ιδια, η δικη, ειδος, η καθημερινή, μηχανες, ισορροπημενη διατροφη, καφες, λύση, μαυρο, μικρο, μοντελα, νοτες, οικογενεια, ονομα, ουσιες, ποιοτητα, πρασινο τσαι, πωλησεις, ροφηματα, σειρα, σπιτι, ταυτοτητα, τσαι, υψηλη, φλιτζάνι, φορα, αγορες, award, coffee, ειδη, freddo, γευσεις, γλυκες, hellas, piazza, ιδανικο, ιδιαιτερο, lee, μια φορα, oro, σημαίνει, σημα, funds, υπεροχο
Τυχαία Θέματα