Εβδομάδα ανατροπών

07:57 20/5/2013 - Πηγή: TNSite

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, όλα αφορούν είτε τη Μία Ευκαιρία που σου χτυπά την πόρτα και εσύ καλείσαι και να ανοίξεις και να την αρπάξεις από τα μαλλιά. Πιθανόν όμως να αφορούν και σε μία ζωή άλλη, μακριά από δω, με κάποιον/α που μοιάζει ανέφικτος. Με την έκλειψη Σελήνης να συμβαίνει στο αστρολογικό πεδίο της επέκτασης και των ευκαιριών όμως, θα έλεγα να το ρισκάρεις και μπορεί να εκπλαγείς!

Ταύρος

Μία πολύ τυχερή εβδομάδα Ταυράκι

– χρήματα μοιάζει να σου έρχονται μέσω τρίτων, ακόμα και μέσω του συντρόφου σου. Εναλλακτικά, μοιάζει να διευθετούνται υποθέσεις σου με το Δημόσιο ή με Εφορίες και τράπεζες. Οι μέρες είναι ιδανικές για να προβείς σε επωφελείς συμφωνίες αλλά και να ζήσεις στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Φρόντισε μόνο μην αναλώσεις όλο το πάθος σε μικροκαυγάδες άνευ λόγου και ουσίας.

Δίδυμοι

Τα πάντα αφορούν τις σχέσεις σου αυτή την εβδομάδα, Διδύμι μου, και κρίνονται τα ζάρια και τα αλόγατα ως προς το ποιες επιβιώνουν και γιατί. Ναι, αν κάτι έχει κάνει τον κύκλο του κι έχει τελειώσει, ήρθε η ώρα να το αφήσεις να πάει στην ευχή και να κοιτάξεις μπροστά, στα καλύτερα που έρχονται. Από την άλλη πάλι, αν το θέλεις ολόψυχα και το προσπαθήσεις λυσσαλέα, ακόμα και μία σχέση που μοιάζει νεκρή μπορεί και να ξαναπάρει τα πάνω της…

Καρκίνος

Εποχή να φροντίσεις τον εαυτό σου, την προσωπική σου υγιεινή ή υγεία, αλλά και να εστιάσεις στο πώς να βελτιώσεις και να ενεργοποιήσεις μία βαλτωμένη καθημερινότητα που σε ενοχλεί. Εκμεταλλεύσου την εύνοια προς όφελος της δουλειάς σου αυτής καθεαυτής, αλλά και για να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου. Πρότεινε μία μπύρα μετά τη δουλειά, και δε θα χάσεις!

Λέων

Ο Έρωτας ως ζωή, και δύναμη ζωής και ανανέωσης φύσης και εαυτού – δεν είναι τυχαίο πως όλοι οι πολιτισμοί και θρησκείες γιορτάζουν νεκραναστάσεις θεών την άνοιξη. Εσύ; Θα γιορτάσεις την αναγέννηση ενός Έρωτα, την έλευση ενός καινούργιου, τη γέννηση ενός παιδιού ή την αποκρυστάλλωση μιας νέας σου έμπνευσης; Ο δρόμος είναι ανοιχτός, και εύκολος. Άραγε θα μπορέσεις να βγάλεις τη συναισθηματική τσιγκουνιά κάποιων από τη ζωή σου; Είναι καιρός, ξέρεις.

Παρθένος

Με τη Σεληνιακή έκλειψη να συμβαίνει μέσα στο σπίτι σου – ο 4ος οίκος μας το αντιπροσωπεύει, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά- έσω έτοιμος να υπερασπιστείς μέχρις εσχάτων ό,τι και όποιον αποτελεί για σένα οικογένεια. Μάλιστα, ίσως για πολύ καιρό κοκορευόσουν πως δεν δένεσαι ιδιαίτερα και πως δεν νιώθεις να έχεις οικογένεια.

Ζυγός

Η επικοινωνιακή σου ικανότητα και το ταλέντο σου στο φλερτ και τα σέξι υπονοούμενα γνωρίζουν μέρες δόξης, Ζυγέ. Χρησιμοποίησέ το ακριβώς όπως όλα τα όπλα: με προσοχή, έχοντας στόχο και προσέχοντας να μη στραφεί εναντίον σου – κοίτα επίσης να έχεις πάντοτε κατά νου κυρίως το δικό σου συμφέρον. Απλά, όπως λέει και η Σεληνιακή έκλειψη, αυτές ιδίως τις μέρες φρόντισε να έχεις δίκιο. Προπάντων αν είναι να εμπλακείς σε λεκτικές αψιμαχίες…

Σκορπιός

«Live and let live», ή «live and let die»; Και, το κυριότερο, ποιος θα το αποφασίσει; Εσύ, ή η έκλειψη σελήνης καταμεσίς των οικονομικών σου; Δε φημίζεσαι και για τον καλύτερο προϋπολογισμό του ζωδιακού, Σκορπιέ μου, κυρίως γιατί είσαι απρόβλεπτος κι αυτοκαταστροφικός. Μία εβδομάδα έκλειψης όμως, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ρίσκο. Άρα προσέχουμε για να έχουμε!

Τοξότης

Όλα τα φώτα των προβολέων απάνω σου, Τοξότη – δε ‘φτάναν βλέπεις τόσα και τόσα άλλα, το ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα φιλοξενεί και μία ωραιότατη σεληνιακή έκλειψη. Το μήνυμα των ημερών; Αυτογνωσία και δράση. Κι άντε, το πρώτο το κατέχεις. Στο δεύτερο όμως, θέλεις λίγη δουλίτσα, παραδέξου το…

Αιγόκερως

«Ποιος είμαι, πού πάω…» Συνηθισμένα υπαρξιακά ερωτήματα, που γίνονται σχεδόν δεδομένα υπό το φως, ή μάλλον υπό τη σκιά της έκλειψης Σελήνης αυτή την εβδομάδα. Όσο κι αν για σένα είναι ασυνήθιστα, μιας και γεννήθηκες Αιγόκερως και άρα αποφασισμένος, δεν αποκλείεται αυτή η εβδομάδα να είναι για σένα «το κάλεσμα της άγριας φύσης»…

Υδροχόος

Στον τομέα των φιλικών σου σχέσεων, Υδροχόε, πετάει η έκλειψη Σελήνης βαρελότα, και σε καλεί στα όπλα – Ένας έρωτας ανομολόγητος που χρόνια τώρα τον λέτε φιλία, πιθανόν αυτή την εβδομάδα και να εξομολογηθεί, και ανταπόκριση να βρει. Με τις ευχές της αστρολόγου σου, να το ξέρεις!

Ιχθείς

Αυτή είναι η Μητέρα όλων των Εβδομάδων για θέματα καριέρας – χαίρεις της εύνοιας των πλανητών για να προωθήσεις ιδέες, σχέδια, να λάμψεις, να αποκτήσεις χρήσιμους και ισχυρούς συμμάχους και να κλείσεις συμφωνίες. Απέφυγε να επιδείξεις έπαρση και προπέτεια, ιδίως σε άτομα με κύρος και ισχύ, κι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

matrix24

Keywords
Τυχαία Θέματα