Ελπίδες για Πράνιτς, κοντά ο Καρέλης

07:22 26/7/2013 - Πηγή: TNSite
Ο Γιάννης Αναστασίου ήλπιζε πως μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας ο Παναθηναϊκός θα έχει κλείσει κατά 95% το ρόστερ του, ωστόσο φτάσαμε στην Παρασκευή κι ακόμη δεν έχει γίνει καμία από τις πέντε κινήσεις που έχει ο ίδιος ζητήσει. Ωστόσο ο προπονητής του «τριφυλλιού» δείχνει διάθεση να περιμένει λίγο ακόμη, αν πρόκειται να ενισχυθεί η ομάδα του με παίκτες αξίας, όπως οι Ντάνιελ Πράνιτς και Μαχαμαντού Ντιαρά, που είναι οι πρώτοι στόχοι για τις θέσεις των χαφ.

Για τον Κροάτη αριστεροπόδαρο μέσο υπάρχει πίστη πως μπορεί να αποκτηθεί. Ο εκπρόσωπός του, Σόρεν Λέρμπι, έχει ήδη αρχίσει τις συζητήσεις με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τη λύση της συνεργασίας τους. Ο Πράνιτς είναι εκτός πλάνων των «λιονταριών» και έχει συλλέξει πληροφορίες από συμπατριώτες του για τον Παναθηναϊκό, ενώ γνωρίζει τους Αναστασίου και Σαμαρά. Οι «πράσινοι» προσφέρουν στον παίκτη συμβόλαιο τριών ή τεσσάρων ετών με απολαβές 350.000 το χρόνο. Τα χρήματα είναι τα μισά που έχει λαμβάνειν ετησίως από τη Σπόρτινγκ, με την οποία δεσμεύεται ως το 2015, ωστόσο αν ο παίκτης εξασφαλίσει μια καλή αποζημίωση από την πορτογαλική ομάδα ο δρόμος για την απόκτησή του θα ανοίξει. Ο Παναθηναϊκός δείχνει διατεθειμένος να περιμένει μέχρι τις αρχές Αυγούστου κι εφόσον δεν βρεθεί φόρμουλα για την απόκτηση του Πράνιτς, θα στραφεί σε άλλες λύσεις.

Σε ό,τι αφορά τον Ντιαρά, ο Γιάννης Αναστασίου τον θέλει πολύ για το κέντρο του νέου Παναθηναϊκού. Ο μέσος από το Μάλι δεν έχει βρει κάποια πρόταση που να τον καλύπτει (ψάχνεται κυρίως σε Αγγλία και Γαλλία) κι ελπίζει πως σε νέα επικοινωνία που θα έχουν θα τον πείσει να έρθει την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα για να συζητήσει με τη διοίκηση και να υπογράψει.

Όταν μείνει ελεύθερος… υπογράφει

Πιο προχωρημένη από όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις του Παναθηναϊκού είναι αυτή του Νίκου Καρέλη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου με τους «πράσινους» για τέσσερα χρόνια, ενώ έχει υποβληθεί και σε ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της ομάδας. Πλέον απομένει η αποδέσμευσή του από την Άμκαρ, η οποία ωστόσο θέλει να γλιτώσει ένα μέρος από τις 360.000 ευρώ που πρέπει να δώσει στον Εργοτέλη για τα τροφεία του παίκτη. Πάντως η πλευρά του ποδοσφαιριστή θεωρεί πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα και μέχρι την Κυριακή θα εξασφαλιστεί η ελευθέρας του Καρέλη δίχως να πληρώσει τη ρωσική ομάδα ο Παναθηναϊκός.

Η επικείμενη προσθήκη του Καρέλη δεν αναιρεί ότι ο Παναθηναϊκός αναζητεί έναν παίκτη για τα άκρα της επίθεσης, αλλά κι έναν σέντερ φορ που θα έρχεται πίσω από τον βασικό Μάρκους Μπεργκ.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα