Τα ζώδια σήμερα 26/07/2013

00:43 26/7/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Η σημερινή μέρα θα φέρει τη δικαίωση, αγαπητέ Κριέ, σε αρκετούς τομείς όπου μέχρι τώρα έχεις κάνει έντονες προσπάθειες. Οι συνθήκες σε ευνοούν και θα δεις να υλοποιούνται τα σχέδιά σου. Βέβαια, δεν πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό για την περαιτέρω εξέλιξη τους.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα γιατί τα πράγματα είναι λίγο τεταμένα. Μην τραβάς το σκοινί και προσπάθησε να δείξεις κατανόηση και καλή διάθεση,

για να περάσεις καλά. Κι εσύ που ακόμα μιλάς με τη μοναξιά σου, καλό θα είναι να ηρεμήσεις λίγο, να δεις πιο αισιόδοξα τις καταστάσεις, αλλά και τα άτομα που σε πλησιάζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Κριός, στα επαγγελματικά σου θα έχεις εποικοδομητικές συζητήσεις και συνεργασίες, που θα σου δώσουν νέες λύσεις σε υπάρχοντα προβλήματα. Ακόμα και τα οικονομικά σου αποκτούν μια νέα ώθηση, καθώς προκύπτουν κερδοφόρες προτάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Αν είσαι Ταύρος, θα μπορέσεις σήμερα να προωθήσεις κάποια σχέδια που έμεναν παγωμένα. Με προγραμματισμένες κινήσεις και χωρίς βιασύνη, θα πετύχεις αυτά που θέλεις, ενώ η μέρα φέρνει και κάποιες ευχάριστες, αναπάντεχες εξελίξεις. Απόλαυσε τη βοήθεια που σου προσφέρουν τα δικά σου άτομα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, άφησε στην άκρη τις κακές σκέψεις και δείξε μια πιο θετική διάθεση μέσα στη σχέση σου. Όσο για σένα, που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, σκέψου καλά αν κάποιο άτομο που σε πλησιάζει σε ενδιαφέρει πραγματικά, πριν ενδώσεις στις προκλήσεις του. Η σημερινή όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι απατηλή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, έχεις σήμερα μια πολύ εποικοδομητική μέρα και αρκετές από τις ιδέες σου βρίσκουν το κατάλληλο έδαφος για να αναπτυχθούν. Προσοχή στα οικονομικά σου, που σε αγχώνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Η σημερινή Παρασκευή, φίλε Δίδυμε, σε παροτρύνει να κάνεις βαθύτερες σκέψεις και θα θελήσεις να βρεις τι κρύβεται πίσω από διάφορα σχόλια που κάνουν οι γύρω σου για σένα. Κατά τα άλλα, αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου χωρίς πολύ άγχος και με αποτελεσματικότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Δίδυμε, ίσως να έχεις κάποιες προστριβές με το ταίρι σου και να βρεθείς σε αντιπαράθεση μαζί του. Τα περισσότερα προβλήματα οφείλονται στο άγχος σου. Αν καταφέρεις να το ξεπεράσεις, θα έχεις μια όμορφη και ερωτική μέρα. Το ίδιο ισχύει και για τους αδέσμευτους του ζωδίου. Ξαναβρείτε την καλή σας διάθεση, αφού με την Αφροδίτη να σας ευνοεί από το ζώδιο της Παρθένου, ο έρωτας παραμονεύει!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Δίδυμος, στη δουλειά σου πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα, γιατί κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από τη σειρά που είχες βάλει. Ακόμα και στα οικονομικά σου προκύπτουν κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις, που πρέπει να συνυπολογίσεις στα έξοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα σε περιμένει άλλη μια μέρα με πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και φυσικά πολύ άγχος. Ωστόσο, οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για να μπορέσεις να λύσεις τα περισσότερα ζητήματα που σε απασχολούν, αλλά και να βάλεις σε μια σειρά όλα τα υπόλοιπα. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και αναθεώρησε και κάποιες καταστάσεις, για να αρχίσουν να εξελίσσονται.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Καρκίνε, θα περάσεις μία όμορφη Παρασκευή, αν καταφέρεις να ελέγξεις το άγχος που σε κατακλύζει. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που αναζητάς στη ζωή σου, τα πράγματα θα βελτιωθούν. Μην απογοητεύεσαι και κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να συντηρήσεις τη μοναχική σου κατάσταση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Καρκίνε, στη δουλειά σου έρχονται επιτυχίες και καταφέρνεις να δώσεις λύσεις σε διάφορες δυσκολίες. Μην ανοίγεσαι στα οικονομικά σου με άσκοπες αγορές και μείνε συγκρατημένος. Οι συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου μπορεί να σου φέρουν τα αποτελέσματα που ζητάς.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Έχεις πολλές εκκρεμότητες, φίλε Λέων, και θέλεις να βάλεις σε μια σειρά όσα σε απασχολούν, μήπως και καταφέρεις να ηρεμήσεις. Η μέρα ευνοεί τις προσπάθειές σου και με λίγη ψυχραιμία, μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά. Μην βιάζεσαι και μην αγχώνεσαι για να αποφύγεις στιγμιαία λάθη.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, απόφυγε τις συζητήσεις που κουράζουν τη σχέση σου και δημιουργούν κακό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Πέρνα όσο καλύτερα γίνεται, ενώ εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, βγες με καλούς φίλους και διασκέδασε αυτό το βράδυ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου περνάς μια καλή μέρα, αγαπητέ Λέων, καθώς οι αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου μπορούν να λειτουργήσουν υπέρ σου. Τα οικονομικά σου θέλουν πολλή προσοχή, καθώς μπαίνεις στον πειρασμό να ξοδέψεις χρήματα για την εικόνα σου. Μην το παρακάνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Παρθένε, φέρνει ξεκαθαρίσματα σε διάφορους τομείς και κυρίως σε θέματα του παρελθόντος, που σε απασχολούν ακόμη. Μην τα χάσεις και μην κλειστείς στον εαυτό σου. Αξιοποίησε την ενέργειά σου και κινήσου δυναμικά, για να λύσεις όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα. Αλλά προσοχή, χωρίς βιασύνη και παρορμητισμό.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, είναι μια καλή μέρα για αλλαγές μέσα στη σχέση σου. Πάρε πρωτοβουλίες και άλλαξε ό,τι μπορείς. Αν πάλι σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, να ξέρεις ότι η γοητεία σου μπορεί να φέρει δίπλα σου μια καλή γνωριμία. Μην μένεις στο σπίτι καλοκαιριάτικα!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα, φίλε Παρθένε, και σήμερα θα βρεις τον τρόπο να διευθετήσεις εκκρεμότητες που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Ακόμα και τα οικονομικά σου βελτιώνονται και θα μπορέσεις να καλύψεις αρκετές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Αν είσαι Ζυγός, σήμερα σε απασχολεί τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις όμως, είναι να επικεντρωθείς στο παρόν. Μην αφήνεις να σε πάρει από κάτω η σκέψη του τι έκανες λάθος στο παρελθόν και μην κάνεις καινούργια σχέδια για το μέλλον, αν δεν τελειώνεις με τις παρούσες εκκρεμότητες. Με τις κοινωνικές επαφές που θα κάνεις, θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις που δεν φανταζόσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, μην αφήσεις κάποιες λεπτομέρειες να χαλάσουν το καλό κλίμα της σχέσης σου. Μίλα ήρεμα με τον σύντροφό σου και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, η Αφροδίτη από την Παρθένο αυξάνει έντονα την κοινωνικότητά σου και σου δίνει τα εφόδια για να το βρεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλό δρόμο, αγαπητέ Ζυγέ. Ωστόσο, καλό είναι να αποφύγεις τις νέες συνεργασίες και τα ξεκινήματα, που μπορεί να έχουν ρίσκο ή αβεβαιότητα. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να βρεις κάποιες νέες πηγές εσόδων, που θα σε ανακουφίσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Αρκετά θέματα που σε προβληματίζουν, αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα βρουν τις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ανακουφίσουν με την πορεία που θα λάβουν. Είναι κατάλληλη μέρα για να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή στιγμή για ξεκαθαρίσματα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός. Μίλα για όσα σε απασχολούν και μην αφήνεις το ταίρι σου στο σκοτάδι. Αν έχεις καλή επικοινωνία μαζί του, μπορείς να βάλεις σε νέες βάσεις τη σχέση σας. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, ξαναβρές την αισιοδοξία σου και κάτι καλό θα σου συμβεί πολύ σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλύτερα αυτήν την Παρασκευή, φίλε Σκορπιέ, και ευνοούνται νέες συνεργασίες και ξεκινήματα. Ακόμα και τα οικονομικά σου έρχονται σε μια ισορροπία και θα μπορέσεις να αυξήσεις το εισόδημά σου μέσα από νέες προτάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Αν είσαι Τοξότης, είσαι σε μια καλή μέρα, αλλά και σε μια καλή περίοδο. Μπορείς να οδηγηθείς στην επιτυχία, με τις κατάλληλες κινήσεις. Πάντως πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα και κυρίως ψύχραιμος, σε κάποια απρόοπτα που θα συμβούν λόγω της σημερινής αρνητικής όψης της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, που ρίχνει… χρυσόσκονη στα πράγματα. Η βιασύνη θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, η ημέρα ευνοεί κατά πολύ την επικοινωνία και μπορείς να αξιοποιήσεις την εύνοιά της, για να μιλήσεις στον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Αν γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός, θα δεις πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν, να εξαφανίζονται. Αν δεν είσαι σε σχέση, η δυναμική σου διάθεση θα φέρει κοντά σου ένα ενδιαφέρον άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, έχεις καταφέρει πάρα πολλά και τα θετικά μηνύματα των προσπαθειών σου φαίνονται καθαρά. Συνέχισε πιστά στο πρόγραμμά σου, ειδικά στο οικονομικό σου πλάνο, γιατί είναι πολύ εύκολο το να ξεφύγεις με αλόγιστα έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Καλό είναι σήμερα να κάνεις μια ανασκόπηση, φίλε Αιγόκερε, σε όσα έχεις καταφέρει και να μην κρίνεις με τόση αυστηρότητα τον εαυτό σου. Για να μη σε πάρει από κάτω, μην επικεντρώνεσαι στα λάθη που έχεις κάνει, αλλά στα βήματα εκείνα που σου έφεραν τα αποτελέσματα που ζητούσες.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, μπορείς να περάσεις μία ξεκούραστη ημέρα με ηρεμία και ερωτική διάθεση. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, οι πλανήτες ευνοούν τα φλερτ και τις γνωριμίες. Μην κάθεσαι κλεισμένος στο σπίτι, αλλά βγες έξω να το αναζητήσεις δυναμικότερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα στη δουλειά σου ίσως να έχεις κάποιες εντάσεις με συνεργάτες, αλλά η ψύχραιμη στάση είναι αυτή που θα σε κάνει να τις ξεπεράσεις. Όσο για τα οικονομικά σου, είναι μια μέρα που θα σε κάνει να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Μέχρι τότε απόφυγε τα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Κάποιες καταστάσεις θα σε αναστατώσουν σήμερα, φίλε Υδροχόε, κυρίως γιατί αδυνατείς να καταλάβεις τι συμβαίνει. Αν δεις με ψυχραιμία τα γεγονότα, θα βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, χωρίς όμως βιασύνες και επιπολαιότητες. Άκουσε το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις!

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, φρόντισε να έχεις μια καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου και να λύσετε μαζί τα προβλήματα που σας απασχολούν. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, να ξέρεις ότι η μέρα σε κάνει ερωτικό και ακαταμάχητο. Εκμεταλλεύσου το!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Υδροχόος, τα επαγγελματικά σου είναι σε μια καλή φάση και όλες οι υποθέσεις σου μπορούν να έχουν ευχάριστη εξέλιξη, αρκεί να κινηθείς με προγραμματισμό και με ομαδική δουλειά. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να λύσεις νομικές υποθέσεις ή να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες. Μην αφήνεις τα έξοδα να μαζεύονται.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, σήμερα με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, το άγχος και η ένταση χτυπάνε κόκκινο και όλα όσα σου συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό σε φέρνουν στα όρια σου. Ηρέμησε και μίλα με καλούς φίλους. Εκτός του ότι θα αισθανθείς καλύτερα, θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν και πρακτικά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, θα μπορέσεις να σκεφτείς με ηρεμία κάποια θέματα που σε προβληματίζουν, αλλά και να βρεις λύσεις, που αφορούν στη σχέση σου. Εσύ που ακόμη παραμένεις αδέσμευτος, να θυμάσαι πως η μέρα σου δίνει τις κατάλληλες προοπτικές για μια γνωριμία. Άνοιξε τα μάτια σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ, μπορείς να πας πολύ καλά. Η δυναμική σου διάθεση θα σε οδηγήσει στην επιτυχία, αλλά και στην προβολή των σκέψεων και των ιδεών σου. Τα οικονομικά σου είναι σε μια στάσιμη κατάσταση και αν δεν κινηθείς αποφασιστικά, δεν θα τα δεις να βελτιώνονται άμεσα.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, νέα, διδυμοι, λεων, εκκρεμότητες, αγχώνεσαι, βγες, βασεις, φλερτ, myastro, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, αποτελεσματα, μιλα, πλανητες, αιγοκερως, αφροδιτη, δουλεια, ζυγος, κριος, λεων, οψη, προγραμμα, σημερινη, τοξοτης, υδροχοος, φλερτ, ωθηση, αγχος, αγχώνεσαι, αισιοδοξια, ατομο, βγες εξω, βοηθεια, βραδυ, γεγονοτα, γινεται, γνωριμια, γοητεια, δειξε, δωσει, εδαφος, ευκαιρια, ευκολο, ευτυχια, εκκρεμότητες, ενεργεια, ενστικτο, εξελιξη, εξοδα, επικοινωνια, επιτυχια, ερχονται, ευνοια, ζωη, ζωδιο, ιδεες, ιδιο, ηρεμησε, ηρεμια, ισχυει, θυμασαι, εικονα, ηρεμα, ισορροπια, καρκινος, κλιμα, λαθη, λαθος, λεπτομερειες, ματια, μηνυματα, μοναξια, μπορεις, μυαλο, ομορφη, ορια, προβληματα, ρισκο, συντομα, σειρα, σκεψεις, σκορπιος, σπιτι, σχεδια, σχολια, ταυρος, τρεξιμο, φαινονται, φιλε, φυσικα, χαρα, ψυχραιμια, αγορες, βηματα, δωσεις, για σενα, ιδιαιτερα, μεινε, πηγες, τοξοτη, θεματα, θετικα, βγες
Τυχαία Θέματα