Ελευθερίου για Ανδρέου: Δεν ξέρουμε τι σχέση έχουμε ...

17:43 6/11/2013 - Πηγή: TNSite

Η Ελευθερία Ελευθερίου μιλά για τον χωρισμό αλλά και την "επανασύνδεση" με τον Ανδρέα Γεωργίου κι εξηγεί στο ΟΚ! γιατί δεν μπορούν να έχουν μία φυσιολογική σχέση.

Γιατί χωρίσατε με τον Ανδρέα;

Με τον Ανδρέα γνωριζόμασταν οκτώ χρόνια και τα δύο τελευταία ήμασταν ζευγάρι. Είναι ένας άνθρωπος που είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου και είχαμε υποσχεθεί πως ό,τι κι αν γινόταν στη σχέση μας, δεν θα χαλούσαμε τη φιλία μας. Έχουμε τρομερή πίεση και οι

δύο στη δουλειά μας. Για μεγάλα διαστήματα έπρεπε ο ένας να είναι στην Κύπρο και ο άλλος στην Ελλάδα. Μία σχέση εξ αποστάσεως δεν μπορεί να μην έχει προβλήματα. Όλες οι σχέσεις περνούν κρίση. Έτσι έγινε και με εμάς.

Αν και τον Ιούλιο παραδέχθηκες σε συνέντευξη ότι χωρίσατε, υπήρξαν φωτογραφίες από τις κοινές διακοπές σας τέλος Αυγούστου.

Όταν με κάποιον άνθρωπο γνωρίζεσαι τόσα χρόνια είναι λογικό να έχετε τους ίδιους φίλους και κοινές παρέες. Με έχει στηρίξει στα δύσκολα. Έχουμε περάσει λύπες και χαρές μαζί. Με τον Ανδρέα αισθάνθηκα ότι ερωτεύτηκα τον καλύτερό μου φίλο. Ξέρω τα πάντα για εκείνον, όπως κι εκείνος για εμένα και δεν τον ανακαλύπτω, όπως συνήθως συμβαίνει με τα ζευγάρια. Δεν θα μπορούσα λοιπόν να τον βγάλω έτσι απλά από τη ζωή μου. Μπορώ να πω μάλιστα ότι στις διακοπές μας δεν υπήρχε ούτε μια στιγμή αμηχανίας.

Σε τι φάση είναι η σχέση σας αυτή τη στιγμή;

Ο χρόνος θα δείξει πώς θα εξελιχθεί η σχέση μας. Δεν σταματήσαμε ποτέ να επικοινωνούμε, αλλά αυτήν την περίοδο η ζωή μου είναι εδώ και εκείνου στην Κύπρο. Έχω να τον δω έναν μήνα. Δεν μπορεί να υπάρξει έτσι μάι φυσιολογική σχέση. Δεν έχει νόημα να πω "τώρα χωρίσαμε" ή "τώρα επανασυνδεθήκαμε". Είμαστε μαζί, είμαστε αγαπημένοι, αλλά δεν έχουμε προσδιορίσει τι ακριβώς σχέση έχουμε. Όταν κατασταλάξουμε και οι δύο στο τι θέλουμε να γίνει, δεν θα έχουμε πρόβλημα να το μοιραστούμε. Αυτό που μπορείς να κρατήσεις είναι ότι έχουμε μια πολύ δυνατή σχέση, μια σχέση αγάπης.

Γιατί δεν παντρεύεστε;

Δεν θεωρείς ότι είμαι πολύ μικρή για να κάνω οικογένεια; Προς το πρόν προσπαθώ να χτίσω την καριέρα μου, ώστε να μπορώ στα 30 μου, έχοντας κάνει κάποια πράγματα στον χώρο, να μπορώ να πω "τώρα θα αφοσιωθώ στην κοικογένειά μου".

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα