Εκδήλωση για τη φλεβική θρόμβωση στην Καλλιθέα

01:50 22/5/2013 - Πηγή: TNSite

Εκδήλωση για τη φλεβική θρόμβωση στην Καλλιθέα

21 Μαΐου 2013

Το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας και ο Δήμος Καλλιθέας, στα πλαίσια της συνεργασίας τους για την έγκυρη ενημέρωση των πολιτών σε θέματα Υγείας και Πρόληψης, διοργάνωσαν με την υποστήριξη της Φαρμακευτικής Εταιρείας Leo Ελλάς και τη συνεργασία της εξειδικευμένης εταιρείας New Event Generation, Ενημερωτική Εκδήλωση για τους Δημότες, με θέμα:

«Φλεβική Θρόμβωση: όλα όσα

θα πρέπει να γνωρίζετε»

στο Δημαρχείο Καλλιθέας, την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013.

Ο συντονιστής της Εκδήλωσης, κος Νικόλαος Μαρώσης, Αντιδήμαρχος Υγείας & Πρόνοιας Δήμου Καλλιθέας, καλωσόρισε το κοινό και ευχαρίστησε τον ομιλητή της Εκδήλωσης κο Ζήσιμο Ρουμελιώτη, Χειρουργό – Αγγειολόγο, για την παρουσία του σε αυτή την ενημερωτική εκδήλωση, καθώς και όλους τους συντελεστές της οργάνωσης. Ο κος Μαρώσης αναφέρθηκε επίσης στη σπουδαιότητα των Προγραμμάτων του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ., που έχουν σα στόχο την ενημέρωση του Κοινού με σκοπό την Πρόληψη και Προαγωγή της Υγείας.

Ο Ομιλητής της Εκδήλωσης, κος Ζήσιμος Ρουμελιώτης, ανέπτυξε το θέμα, παρουσιάζοντας τα χαρακτηριστικά, τα αίτια, τους τρόπους προστασίας αλλά και αντιμετώπισης της Φλεβικής Θρόμβωσης. Εστίασε στους παράγοντες κινδύνου, στην κλινική εικόνα και τους τρόπους διάγνωσης της ασθένειας, ενώ επεσήμανε την επικινδυνότητα της Φλεβικής Θρόμβωσης, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος πνευμονικής εμβολής και άλλων σοβαρών για τον οργανισμό επιπλοκών.

Ακολούθησε συζήτησε με το κοινό, κατά την οποία απαντήθηκαν ερωτήσεις σχετικά με τους απαραίτητους ελέγχους και εξετάσεις, με τα συμπτώματα που πρέπει να μας οδηγήσουν στον ειδικό, αλλά και τις περιπτώσεις που χρήζουν χειρουργικής αντιμετώπισης.

TA NEA

Keywords
Τυχαία Θέματα