1 – 0 Στάη – Πρετεντέρης… και ο κουβαρντάς!

Μήνυμα προς στελέχη και ιδιοκτήτες του Mega: Επισπεύστε την αύξηση του μετοχικού σας κεφαλαίου… ο husband Λιάγκας ετοιμάζει έξοδα! Πολύ γέλιο! Στο today απόσπασμα του «Πρωινού mou» όπου είχαν σε σύνδεση τον νεαρό από τη μπάντα που μας εκπροσώπησαν στην Eurovision, εκεί που ο τύπος αποκάλυπτε ότι αναγκάστηκαν από την Αθήνα να γυρίσουν στη Θεσσαλονίκη

με το ΚΤΕΛ, γιατί δεν τους κάλυπταν τα ναύλα… τι πρότεινε ο αθεόφοβος presenter;

Κόβει επιταγές
Άμα γουστάρουνε, για τρεις εβδομάδες που θα είναι ακόμα στον αέρα, να κατέβουν όλοι τους καλεσμένοι στην Αθήνα… με έξοδα της εκπομπής! Ναι! Κουβαρντάδικο το channel! Βλέπετε διανύει και τις καλύτερες οικονομικές του περιόδους και μοιράζει ο άλλος λεφτά! Αφασίας!

Άστα τα μαλλάκια σου
Καλά ε; Τη μισή μέρα πρέπει να την περνάει η Ράνια Τζίμα στο Mega για το δελτίο… και την άλλη μισή, λογικά είναι στο κομμωτήριο! Guys; Δεν βγαίνει αλλιώς η αναλογία! Τόσες αλλαγές στο μαλλί που έχει κάνει από όταν πήγε στη Μεσογείων, δεν υπάρχει το woman! Τους έχει αλλάξει τον αδόξαστο!

… και διηγώντας τα να κλαις
Τα news, τα μάθατε; Ε, να σας τα εκσφενδονίσουμε! Ο Παντελής Καψής, γράφει στα «Νέα»! Για τον Πρετεντέρη… Που έκανε λάθος χθες ο presenter κατά τη διάρκεια της «Ανατροπής» και αντί να πει για το απόκομμα που ήθελε να παρουσιάσει για την Αντζελίνα Τζολί, ότι είναι από το «Έθνος»… τον μπουμπούνισε στα παλιά του λημέρια! Η συνήθεια των χρόνων, απολογήθηκε ο άνθρωπος!

By far
Και μιας και ο λόγος έφερε την εκπομπή της Δευτέρας που μας πέρασε και είχε θέμα τη μαστεκτομή της χολιγουντιανής σταρ, να πούμε και την truth μας! Έφαγε τη σκόνη τής Έλλης Στάη! Α! Το σωστό να λέγεται!

Δολοφονικό το contrast
Η ανάλογη εκπομπή που είχε ετοιμάσει η ανκοργούμαν στη ΝΕΤ, ήταν πολύ πιο ενδιαφέρουσα και άρτια, από αυτή του Πρετεντέρη. Το κυριότερο; Είχε σοβαρούς καλεσμένους, που είχαν νοσήσει στο παρελθόν και μίλησαν για την εμπειρία τους. Όπως; Την Μάγια Τσόκλη παρακαλώ, αλλά και την Φώφη Γεννηματά. Ε, τι να σου πουν τώρα απέναντι, όταν γυρίσαμε το channel και είχε… την μπουμπούκα και την Καγιά; Το έκανε ο μπαγάσας εντελώς σελέμπριτι!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα