Ειδική έκδοση του Kawasaki Ninja 300!

06:57 9/10/2013 - Πηγή: TNSite

H Κawasaki ανακοίνωσε πως το Ninja 300 θα είναι διαθέσιμο το 2014 σε μια ειδική έκδοση, η οποία έχει επηρεαστεί αισθητικά από τα αγωνιστικά μοντέλα του World Superbike.

Το μικρό Ninja παρουσιάστηκε μόλις πέρσι στα 300 κ.εκ. και μια μεγαλύτερης έκτασης ανανέωση δεν κρίθηκε σκόπιμη από την ιαπωνική εταιρεία. Η Kawasaki

όμως φρόντισε για τους φίλους της και θα διαθέσει το Ninja 300 σε μια ειδική έκδοση. Η συγκεκριμένη θα διαφέρει αισθητικά από τη στάνταρ, χάρη στα νέα γραφικά, τα οποία είναι επηρεασμένα από την εμφάνιση των αγωνιστικών μοτοσικλετών της εταιρείας στο World Superbike, τις οποίες οδηγούν ο Tom Sykes και ο Loris Baz.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπίτι χτίζεται γύρω από Ferrari!

Η συγκεκριμένη έκδοση θα γίνει διαθέσιμη στους ντίλερ της Ευρώπης στα τέλη του 2013 και αφορά και στο απλό Ninja 300 και σε αυτό με το σύστημα ABS. Ο διευθυντής της Kawasaki Motors Europe, Yasushi Kawakami, δήλωσε σχετικά: «Το Ninja 300 έχει αποτελέσει την αγαπημένη επιλογή πολλών αναβατών, είτε αυτοί είναι νέοι στον κόσμο των δύο τροχών είτε επιστρέφουν σε αυτόν μετά από καιρό. Είμαστε σίγουροι πως η ευκαιρία να οδηγήσουν μια μοτοσικλέτα που έχει επηρεαστεί αισθητικά από το αγωνιστικό ZX-10R τoυ WSB θα αποδειχθεί μια εξαιρετικά ελκυστική επιλογή».

newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπίτι χτίζεται γύρω από Ferrari!

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα