«Δεν υπάρχει φαβορί στο ΠΑΟΚ-Άρης»

05:15 22/11/2013 - Πηγή: TNSite
Ένα τέτοιο ντέρμπι είναι πάντα διαφορετικό από τους υπόλοιπους αγώνες και δεν μπορεί να υπάρξει κάποιο φαβορί σε αγώνες όπως το ΠΑΟΚ - Άρης, σύμφωνα με τον μέσο του Άρη Ανδρέα Ηρακλή.

Ο ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» μίλησε ακόμα και για την ατμόσφαιρα που έχουν τέτοια ματς, αλλά και για την προετοιμασία που έχει γίνει κυρίως στον ψυχολογικό τομέα, καθώς και τις προτροπές του Μιλίνκοβιτς.

Αναλυτικά

ο ποδοσφαιριστής του Άρη δήλωσε

« Όταν πας ν΄ αγωνιστείς σ΄ ένα τέτοιο παιχνίδι, δεν αλλάζει κάτι. Είναι ντέρμπι και όσο η μία ομάδα πάει καλά και η άλλη δεν πάει, δεν παίζει κανένα ρόλο. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, ένα σκληρό παιχνίδι και πιστεύω να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το 90λεπτο, ώστε να πάρουμε κάτι καλό.

Σε ένα ντέρμπι δεν χωράνε προγνωστικά. Εμείς θα παίξουμε για τη νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, χωρίς να πρόκειται για κάτι διαφορετικό. Σημασία έχει να είμαστε συγκεντρωμένοι όλο το 90λεπτο, να ξεκινήσουμε δυνατά το παιχνίδι και αν γίνουν ολ΄ αυτά θα καταφέρουμε κάτι καλό».

Επίσης ο Ηρακλής δήλωσε πως η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή σε τέτοια παιχνίδια.

«Πάντα σε τέτοια ντέρμπι η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή και αυτό είναι καλό για όλους τους ποδοσφαιριστές. Θα τη δούμε την Κυριακή»

Επιπλέον ο μέσος του Άρη δήλωσε για την προετοιμασία: « Το βάρος πέφτει πιο πολύ στη ψυχολογία κι εμείς είμαστε προετοιμασμένοι σ΄ αυτό. Μας έχει μιλήσει πολύ ο προπονητής μας, ο ψυχολόγος, όλο το τιμ και πιστεύω θα πάμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι».

Κλείνοντας μίλησε και για το τι τους είπε ο Μιλίνκοβιτς για το ματς. «Ότι αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στη ψυχή και στο πάθος και να υπολογίσουμε τα πάντα, ώστε να κερδίσουμε αυτό το ματς».

Πηγή: Sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα