Τα ζώδια σήμερα 22/11/2013

04:22 22/11/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Μπορείς να βάλεις στόχους και να τους πετύχεις, αγαπητέ Κριέ. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Για σήμερα θα πρέπει να έχεις καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου, ώστε να μπορέσεις δρομολογήσεις κάποιους στόχους σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η γοητεία σου θα καταπλήξει τους γύρω σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Πρέπει να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου, φίλε Κριέ, πριν να είναι αργά. Κάποια στιγμή πρέπει και να πάρεις, από τη στιγμή που εσύ δίνεις τόσα πολλά.

Όσο για σένα που δεν έχεις βρει ακόμα το κατάλληλο ταίρι, αυτή η περίοδος είναι πολύ θετική για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Κριός, σήμερα στα επαγγελματικά θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις στα καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να δρομολογήσεις. Τα έξοδα στα οικονομικά συνεχίζονται, όμως να ξέρεις ότι είναι στο τέλος τους. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με πρακτικότητα και μην κολλάς σε καταστάσεις, που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου, αγαπητέ Ταύρε. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι, αλλά δραστηριοποιήσου άμεσα! Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα, για να πετύχεις τους στόχους σου και να έχεις την επιτυχία που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε. Μίλα με τον σύντροφό σου και ξεκαθάρισε τη θέση σου απέναντί του, διώχνοντας όλες του τις ανασφάλειες. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει το άλλο σου μισό, να ξέρεις ότι από σήμερα και στο εξής ο Ήλιος, που θα κινείται στον Τοξότη, θα σε ευνοήσει και θα έρθει μια πολύ καλή γνωριμία στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ταύρος, στα επαγγελματικά πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες, ευνοούνται. Ωστόσο, απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις, με ζητήματα νόμου.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Φρόντισε σήμερα να ξεκαθαρίσεις ό,τι σε αγχώνει, αγαπητέ Δίδυμε. Μην μελαγχολείς, βλέποντας αποστασιοποιημένα τις καταστάσεις, χωρίς να κάνεις τίποτα! Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και αν θέλεις, μπορείς πραγματικά να πετύχεις ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Απλά δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου. Σε όποιες συζητήσεις κάνεις με τα άτομα της οικογένειάς σου, φρόντισε να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή σήμερα σε αυτά που λες, φίλε Δίδυμε, γιατί μπορεί να πεις λόγια που θα προκαλέσουν φασαρίες με τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο Ήλιος από σήμερα και στο εξής στο ζώδιο του Τοξότη, σε παροτρύνει να κινηθείς άμεσα, γιατί σε περιμένουν πολύ ευχάριστες εκπλήξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Δίδυμος, στα επαγγελματικά τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα που μέχρι τώρα ήταν στάσιμα. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να αποτελούν πηγή άγχους και σήμερα. Έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις τα νέα ανοίγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Σήμερα θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα και δυναμισμό, φίλε Καρκίνε, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του Ήλιου στον Τοξότη. Οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και μέχρι να πεις “ουφ, ξεμπέρδεψα!”, αρχίζεις πάλι να τρέχεις για να τακτοποιήσεις άλλα θέματα. Μην τα παίρνεις όλα επάνω σου. Σίγουρα κάποια δικά σου άτομα μπορούν να σε βοηθήσουν. Ζήτα άφοβα τη βοήθειά τους, χωρίς να σε πιάνουν οι εγωισμοί.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, μην συνεχίζεις να ασχολείσαι μόνο με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς και παραμελείς το ταίρι σου, γιατί εύκολα τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως θα προκύψουν άμεσα κάποιες εξελίξεις και ξαφνικά θα έρθει η καινούργια γνωριμία που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, αλλά μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, θα παραμείνουν σε στασιμότητα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Η ημέρα θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική, σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις, φίλε Λέων. Φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου και να μάθεις να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σχέση σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που σου προσφέρει ο σύντροφός σου, αγαπητέ Λέων. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, ήρθε ο καιρός να είσαι πραγματικά σε ετοιμότητα, γιατί έρχεται η γνωριμία που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Λέων, ο δυναμισμός που θα έχεις στη δουλειά σου, θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν. Στα οικονομικά, συνεχίζεις να ξοδεύεις πολλά χρήματα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, αγαπητέ Παρθένε, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα. Σήμερα φρόντισε να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, για άλλη μια φορά θα καταπλήξεις τον σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά μαζί του. Ο ερωτισμός, αλλά και η καλή σου διάθεση, θα χαρακτηρίζουν την ημέρα. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, από σήμερα και στο εξής που ο Ήλιος κινείται στον Τοξότη και σε ευνοεί, είναι σίγουρο ότι θα κάνεις μια νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, σήμερα πρέπει να συγκεντρωθείς σε αυτό που κάνεις, γιατί κάποιες παρανοήσεις που θα γίνουν, ίσως να αποσπάσουν την προσοχή σου. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή, που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Αυτή την περίοδο προσπάθησε να μην κάνεις καμία υπερβολή, αλλά ούτε και βιαστικές κινήσεις, αγαπητέ Ζυγέ. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να βγάζεις αυτό που νιώθεις. Δεν πρόκειται να πάθεις κανένα κακό. Απεναντίας, βλάπτεις τον εαυτό σου με την αυτοαπομόνωση. Τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα και προς όφελός σου, γιατί η αλήθεια είναι ότι κατακλύζεσαι από πάρα πολλές ιδέες, που πρέπει να ξεκινήσεις να υλοποιείς.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ο έρωτας αλλά και ο ρομαντισμός θα παίξουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στην ζωή σου, φίλε Ζυγέ. Καλό θα είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν στην καθημερινότητά σου. Όσο για σένα, που είσαι ακόμη αδέσμευτος, μια καινούργια γνωριμία θα φέρει μεγάλη χαρά στην ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ζυγός, σήμερα μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα που έχεις στη δουλειά σου. Από την άλλη, μέρα που θα έχει αρκετά έξοδα θα είναι αυτή η Παρασκευή, γι’ αυτό απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Πρέπει να δείξεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που μπορεί να έρθουν σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από τρίτα πρόσωπα και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Η κοινωνικότητα και η γοητεία σου θα είναι αναμφισβήτητη. Έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου, για να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα του παρελθόντος, με τον πιο πρόσφορο τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα είναι πολύ έντονη, φίλε Σκορπιέ. Δώσε περισσότερη σημασία στον σύντροφό σου και απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν στο παρελθόν. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, να ξέρεις ότι μια καινούργια γνωριμία θα σε οδηγήσει σε καταστάσεις πολύ καλύτερες από τις τωρινές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Σκόρπιός, ίσως να παρατηρείς ότι στη δουλειά σου πολλά πράγματα καθυστερούν. Προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να λύσεις τα θέματα με τον καλύτερο τρόπο. Θέλεις να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και σήμερα μπορείς να κάνεις κάποιες σχετικές συζητήσεις, που θα έχουν επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Από σήμερα και στο εξής, που ο Ήλιος θα κινείται στο ζώδιό σου, φίλε Τοξότη, μπορείς να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που μπορεί να σε κρατούσαν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία, γιατί μόνο έτσι θα βαδίσεις, αργά ίσως, αλλά σταθερά, στην οδό της επιτυχίας. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, μην δώσεις σήμερα υποσχέσεις στο ταίρι σου, ιδιαίτερα αν ξέρεις πως δεν θα μπορείς στο μέλλον να τα πραγματοποιήσεις. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, σύντομα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις την γνωριμία, που θα σε καλύψει απόλυτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Τοξότης, σήμερα τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πάρα πολύ ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώνεις όλα εδώ και τώρα. Στα οικονομικά παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, καθώς θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Ξεκινάει μια ημέρα που θα είσαι σε αρκετή ένταση, για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό, αγαπητέ Αιγόκερε. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται μπροστά σου, με πολύ ενδιαφέρον. Ξεκινάς με μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Μόνο φρόντισε να ελέγξεις λίγο την παρορμητικότητά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στη σχέση σου θα ξεπεραστούν, φίλε Αιγόκερε. Δείξε περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στον σύντροφό σου και μην απομονώνεσαι. Εσύ που η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, είναι καιρός να εξωτερικευτείς λίγο, αφού με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης που εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Εσύ που είσαι Αιγόκερως, σήμερα μην απαισιοδοξείς στα θέματα εργασίας, γιατί μπαίνεις σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα φέρουν καλές εξελίξεις για εσένα. Στα οικονομικά, καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις να κλείσεις βιαστικές συμφωνίες. Καλό θα είναι να προσέξεις αρκετά και στα έξοδα που μπορεί να προκύψουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Δύσκολη ημέρα θα είναι η σημερινή Παρασκευή για εσένα, φίλε Υδροχόε, καθώς πολλές παρεξηγήσεις θα σου χαλάσουν τη διάθεση και δε θα έχεις ούτε την όρεξη, αλλά και ούτε τους κατάλληλους τρόπους για να τις αντιμετωπίσεις. Προβλήματα από το παρελθόν, ίσως έρθουν και πάλι στην επιφάνεια. Πρόσεχε τις εντάσεις!

Αισθηματικές προβλέψεις

Έχεις μπει σε περίοδο που πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις, αγαπητέ Υδροχόε. Σήμερα φρόντισε να κάνεις μία ευχάριστη έκπληξη στον σύντροφό σου και μην… επαναπαύεσαι στις δάφνες σου! Εσύ που βιώνεις ακόμη ερωτικές μοναξιές, να ξέρεις πως οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις μία καινούργια γνωριμία που θα σε γοητεύσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Υδροχόος, τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να έχεις την ανάλογη ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που υπάρχουν αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν μια ισορροπία. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα και προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Αρκετό άγχος θα χαρακτηρίζει τη σημερινή ημέρα για το ζώδιό σου, αγαπητέ Ιχθύ. Πολλές οι υποχρεώσεις σου και δεν θα μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δεν θα αποφύγεις τα λάθη. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Έχεις κάποια παράπονα, φίλε Ιχθύ, που πρέπει να τα εκφράσεις στον σύντροφό σου, για να βγεις από τις ανασφάλειες και από τις αμφιβολίες που σε διακατέχουν. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, μην κάθεσαι καθόλου, γιατί με τον ερωτισμό που σε διακρίνει, σίγουρα θα προκύψει κάποια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, σήμερα στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου, γιατί από την ένταση και την ενέργεια, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Στα οικονομικά, σήμερα δεν θα τα πας άσχημα. Έρχονται και κάποια χρήματα, που δεν τα περίμενες.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, εκκρεμότητες, διδυμοι, νέα, λεων, καιρος, αγχώνεσαι, myastro, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, Καλή Χρονιά, μιλα, πλανητες, μια ημερα, αιγοκερως, δουλεια, ζυγος, κριος, λεων, περιοδος, προγραμμα, σημερινη, τα νεα, τοξοτης, υδροχοος, αγχος, αγχώνεσαι, αισιοδοξια, αμφιβολιες, απλα, ασχολεισαι, βοηθεια, βραδια, γινει, γνωριμια, γοητεια, δεχεσαι, δειξε, ευκαιρια, ευκολα, εκκρεμότητες, εκφρασεις, ενεργεια, εξοδα, επικοινωνια, επιτυχια, ερχεται, ερχονται, ζωη, ζητα, ζωδιο, ιδεες, ηλιος, υπηρχαν, ισορροπια, καρκινος, λαθη, λαθος, λογια, μοναξια, μπορεις, μυαλο, ο ηλιος, ωριμοτητα, οφελος, πηγη, προβληματα, ρομαντισμος, ρολο, σιγουρα, σιγουρο, συντομα, σκορπιος, σχεδια, ταυρος, φαινονται, φιλε, φοντα, φορα, χαρα, ψυχολογικα, ψυχραιμια, δαφνες, δωσε, δωσεις, για σενα, ιδιαιτερα, κοιμασαι, μια φορα, μπροστα, νιωθεις, σωστο, τοξοτη, θεματα, χερια
Τυχαία Θέματα