Χαμηλές πτήσεις για τον Πρετεντέρη

20:01 23/10/2013 - Πηγή: TNSite

Οι χαμηλές πτήσεις θεαματικότητας φέρνουν γκρίνια και ο Γιάννης Πρετεντέρης φαίνεται ότι έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα από τις επιδόσεις της εκπομπής του. Βατερλό για τον δημοσιογράφο, ο οποίος βυθίστηκε στην τρίτη θέση την προηγούμενη Δευτέρα και μάλιστα με διαφορά, αφού ο Νίκος Χατζηνικολάου απογειώθηκε στο 28%. Η «Ανατροπή» ασχολήθηκε με φόρους, κατασχέσεις και απολύσεις και, απ' ό,τι φαίνεται, δεν συγκίνησε, αφού στο σύνολο των τηλεθεατών την παρακολούθησε το 13,7%, στα δε νεανικά κοινά έπεσε κάτω από τη βάση με 9,3%.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Πρετεντέρης εξέφρασε τα παράπονά

του στη διεύθυνση επικοινωνίας του Mega, αφού έκρινε ότι η εκπομπή του δεν έχει δυνατή επικοινωνιακή υποστήριξη και προώθηση.

Αντιθέτως ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε επέλαση στη βραδινή ζώνη της Δευτέρας. Η εκπομπή του «Στον ενικό», που προβάλλεται από το Star, κατατρόπωσε και πάλι τους αντιπάλους της. Φιλοξένησε τον υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη και σημείωσε στο σύνολο κοινού 28% θεαματικότητα, ενώ στα νεανικά κοινά άγγιξε το 27,5%.

Ακόμη και η πρεμιέρα του Θέμου Αναστασιάδη με το «Ολα τρέλα» δεν στάθηκε δυνατό να κερδίσει την πρωτιά στο βάθρο της θεαματικότητας, αν και κατάφερε να κάνει καλό ποδαρικό. Ο Θέμος επέστρεψε τηλεοπτικά κάνοντας αυτό που ξέρει καλά. Πιπεράτες συνεντεύξεις με τους καλεσμένους του και βίντεο με τα τραγελαφικά της ελληνικής τηλεοπτικής πραγματικότητας. Στην «πρώτη επίσημη» οι τηλεθεατές τού χάρισαν 18,2%, ενώ στην κατηγορία 15-44 έφτασε το 23,6%.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα