Χάκετ, το σχεδόν... άπιαστο όνειρο

19:15 11/12/2013 - Πηγή: TNSite
Δεν είναι μυστικό ότι ο Παναθηναϊκός είχε στραμμένο το βλέμμα του στην αγορά για την απόκτηση γκαρντ μετά τον τραυματισμό του Νίκου Παππά. Όπως επίσης ότι ο Ντάνιελ Χάκετ είναι δεδομένα η καλύτερη περίπτωση παίκτη, με τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι «πράσινοι», στην Ευρώπη.

Όμως η πραγματοποίηση μίας τέτοιας μεταγραφής συναντά πολύ μεγάλες δυσκολίες. Κι αυτές έχουν να κάνουν κυρίως με το κόστος. Η Σιένα αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, που απειλούν ακόμη και την ύπαρξή

της (ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ακόμη και κίνδυνο να μπει «λουκέτο» στο σύλλογο λόγω χρεών που φτάνουν τα 25 εκατ. ευρώ), και είναι λογικό με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας να βγάλει στο σφυρί το μεγαλύτερο περιουσιακό της στοιχείο.

Άρα το πρόβλημα δεν είναι η Σιένα. Πρόβλημα είναι οι απαιτήσεις της, καθώς επίσης και ο ανταγωνισμός για τον 26χρονο άσο. Προφανώς δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός που έχει διαπιστώσει πως ο Χάκετ είναι ένας πλήρης παίκτης, σε εξαιρετική ηλικία και κοινοτικός. Στο κόλπο για την απόκτησή του είναι ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, που-κακά τα ψέματα-μπορούν ή μάλλον έχουν τη διάθεση να ξοδέψουν πολύ περισσότερα χρήματα για μία τέτοια μεταγραφή, τόσο για να ικανοποιήσουν τη Σιένα, όσο και για να δελεάσουν τον παίκτη.

Συν τοις άλλοις, η πλευρά του παίκτη επιμένει πως το πιθανότερο είναι ο Χάκετ να βγάλει τη χρονιά στη Σιένα και ακολούθως να μετακομίσει στο ΝΒΑ, καθώς έχει «γλυκαθεί» από την καλή καριέρα που κάνουν εκεί αρκετοί Ιταλοί (Μπαρνιάνι, Μπελινέλι, Γκαλινάρι).

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα