Ανάλυση/Εκτίμηση ΒΕΡΟΙΑ – ΟΦΗ

10:49 10/3/2013 - Πηγή: TNSite
327. ΒΕΡΟΙΑΟΦΗ (17:15)

* 9/10 NG στις αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων (ανεξαρτήτως έδρας) από το 1997 και μετά.

* Στο Over 3,5 τα 4 τελευταία ματς του ΟΦΗ (όλα για το πρωτάθλημα), συνδυασμός με G/G σε 3 περιπτώσεις.

* Η Βέροια φιλοξενείται την Τετάρτη από τον Πανθρακικό, στη ρεβάνς τους εις βάρους της 0-1 του πρώτου

αγώνα, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Γήπεδο: «Δημ. Στάδιο Βέροιας»
Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης
Προϊστορία 10ετίας: 2-0-0

ΒΕΡΟΙΑ (13η): Ματς «ζωής η θανάτου» στη Βέροια, με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί τον ισόβαθμο ΟΦΗ (26β., στο +4 από τον 15ο Άρη), ελπίζοντας να πετύχει την 3η νίκη της στις τελευταίες 4 αγωνιστικές και να πάρει βαθιά βαθμολογική «ανάσα» στη «μάχη της παραμονής». Η διοίκηση της Βέροιας όρισε γενική είσοδο στην τιμή των 10 ευρώ, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει στο γήπεδο όσο το δυνατόν περισσότερους υποστηρικτές της «βασίλισσας του Βορρά». Η δευτεριάτικη νίκη επί του Άρη εφοδίασε τους παίκτες της Βέροιας με μεγάλα αποθέματα αυτοπεποίθησης και υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για το σημερινό «τρίποντο».

Προηγούμενο ματς: Από την εντός έδρας νίκη-οξυγόνο επί του Άρη με 3-1, στο επεισοδιακό ματς της περασμένης Δευτέρας, προέρχεται η Βέροια. Οι κίτρινοι προηγήθηκαν στο 49ο λεπτό, όμως τα δύο γκολ του Καλτσά στο 65’ και στο 92’ έκαναν την ολική ανατροπή για την ομάδα της Ημαθίας, με τον Ολαϊτάν να «σφραγίζει» το υπερπολύτιμο «τρίποντο» στο 96ο λεπτό.

Στατιστικό: Οι 2 από τις 6 νίκες της Βέροιας στο φετινό πρωτάθλημα έχουν επιτευχθεί στις 3 τελευταίες αγωνιστικές.

Απουσίες (4): Εκτός αποστολής οι επιθετικοί Μπαργκάν (20/2) και Ιωάννου (21/3), με τον πρώτο να προστατεύεται από τον Καλαϊτζίδη, καθώς αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς με τον Άρη (ανέτοιμος για επιστροφή ο δεύτερος). Στα πιτς οι αμυντικοί Καλί (17/0) και Σνάουτσνερ (11/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Τζόναθαν Λόπεθ – Μπερτέν, Ορέστες, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης – Γεωργέας, Μπάρμπας – Κόστλι, Γκιγιέρμο, Καλτσάς – Ολαϊτάν.

ΟΦΗ (11ος): Ο ΟΦΗ, από την πλευρά του, καλείται να βρει σήμερα τον «καλό του εαυτό», τον οποίο έχει... αφήσει στην άκρη τον τελευταίο μήνα. Οι Ηρακλειώτες μετρούν μόνο ήττες στις τελευταίες 4 αγωνιστικές, έχοντας μετατραπεί σε έναν από τους ισχυρούς υποψηφίους για την πτώση (ισοβαθμεί με Βέροια, ΑΕΚ και Πανθρακικό στους 26 βαθμούς, στο +4 από τον 15ο Άρη). Η μεσοβδόμαδη... επίσκεψη των οργανωμένων οπαδών στην προπόνηση της ομάδας έχει «ταρακουνήσει» παίκτες και προπονητικό επιτελείο, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να τα «δώσουν όλα» για την πολυπόθητη νίκη.

Προηγούμενο ματς: Τη ντροπιαστική εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό με σκορ 0-4 γνώρισε το περασμένο Σάββατο ο ΟΦΗ. Δέχθηκε τα τέσσερα γκολ στο 7’, στο 69’, στο 78’ και στο 86’.

Στατιστικό: Ο ΟΦΗ προέρχεται από 4 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα.

Απουσίες (2): Τραυματίες οι αμυντικοί Μονιάκης (17/0) και Χαριτωνίδης (6/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Γουναρίδης – Ιωαννίδης, Σαρ, Σόουζα, Μπούρμπος – Βερόν, Μπανούσης – Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης – Παπάζογλου.

TNSite Εκτίμηση1 (1.85)

Keywords
Τυχαία Θέματα