Ανάλυση/Εκτίμηση ΞΑΝΘΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

10:49 10/3/2013 - Πηγή: TNSite
311. ΞΑΝΘΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (15:00)- LiVE Streaming SporTV -

* Στο G/G οι 3 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων με γηπεδούχο την Ξάνθη την τελευταία δεκαετία.

* Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενείται την Τετάρτη από τον Ολυμπιακό, στη ρεβάνς τους εις βάρος του 0-1 των «Ζωσιμάδων» για τα

προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Γήπεδο: «Πηγάδια»
Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος
Προϊστορία 10ετίας: 0-2-1

ΞΑΝΘΗ (7η): Με τα τέσσερα σημερινά παιχνίδια συνεχίζεται η 25η αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ. Η αρχή γίνεται από τα «Πηγάδια», όπου η Ξάνθη φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε μία αναμέτρηση με «άρωμα πλέι οφ». Οι γηπεδούχοι έχουν αναθαρρήσει μετά το επιβλητικό διπλό επί του Λεβαδειακού της περασμένης εβδομάδας, το οποίο πήρε τη σκυτάλη από ένα αρνητικό σερί δύο διαδοχικών (εντός έδρας) ηττών. Αυτή τη στιγμή είναι 7οι με 31 βαθμούς, ενώ με ενδεχόμενο σημερινό «τρίποντο» προσπερνούν τον ΠΑΣ Γιάννινα (32β.) και φτάνουν στο -1 από τον 5ο Παναθηναϊκό. Με... πειράματα θα συνθέσεις ο Ουζουνίδης την αμυντική γραμμή της ομάδας, λόγω των απουσιών των Βάλλα και Κομεσίδη.

Προηγούμενο ματς: Την περασμένη Κυριακή η Ξάνθη πέρασε σαν σίφουνας από τη Λιβαδειά, επικρατώντας του Λεβαδειακού με το εντυπωσιακό 1-4. Ο Σολτάνι άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Μαρσελίνιο να κάνει το 0-2 στο 45’. Ο Μάριν πήρε τη σκυτάλη στο σκοράρισμα στο 69’, ενώ το 2ο προσωπικό γκολ του Μαρσελίνιο στο 78’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4. Οι Βοιωτοί πέτυχαν το γκολ τις τιμής στο 91’. Στο 85ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο αμυντικός Κομεσίδης.

Στατιστικό: Το 1-4 της Λιβαδειάς πήρε τη σκυτάλη από 7/7 NG και Under 2,5 (το ένα για το Κύπελλο).

Απουσίες (4): Τραυματίες οι Βάλλας (ΑΜ 22/0) και Πρίττας (ΜΕ 4/0), τιμωρημένοι οι Φλίσκας (ΜΕ 18/0) και Κομεσίδης (ΑΜ 17/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Λοντίγκιν – Παΐτο, Γκλέισον, Μπέρτος, Γούτας – Ντάνι, Ντιε – Σολτάνι, Μαρσελίνιο, Μάριν – Ονουάτσι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (6ος): Οι Γιαννιώτες, από την πλευρά τους, διανύουν περίοδο σαφούς ντεφορμαρίσματος, με αποτέλεσμα να έχουν χάσει (από χθες) την προνομιούχο 5η θέση από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου μετρά 2 ισοπαλίες και 1 ήττα στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, ενώ το έργο της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας είναι πάρα πολύ δύσκολο, καθώς την Τετάρτη καλείται να ανατρέψει μέσα στο «Καραϊσκάκη» την ήττα με 0-1 από τον Ολυμπιακό στους «Ζωσιμάδες», στο πρώτο ματς της 27ης Φεβρουαρίου. Η απουσία του κίπερ Φεγκρούς είναι ο μοναδικός σημερινός «πονοκέφαλος» για τον Χριστόπουλο, με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» να είναι αυτή τη στιγμή 6ος με 32 βαθμούς (φτάνει τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση διπλού).

Προηγούμενο ματς: Από την κυριακάτικη εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 1-2 προέρχονται οι Γιαννιώτες. Δέχθηκαν δύο γκολ (από τον ίδιο παίκτη) στο 19’ και το 48’, ενώ είχαν ισοφαρίσει ενδιάμεσα (24’) με τον Κοροβέση.

Στατιστικό: Μόλις μία νίκη για τον ΠΑΣ στην τελευταία εξάδα αγώνων του (1-3-1 στο πρωτάθλημα).

Απουσίες (1): Στα πιτς ο βασικός κίπερ Φεγκρούς (19 συμ.).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Μπαμπανιώτης – Πάντος, Κολοβέτσιος, Λίλα, Οικονόμου – Τσουκαλάς, Κεϊτά – Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου – Ίλιτς.

TNSite Εκτίμηση2 (3.00)

Keywords
Τυχαία Θέματα