Αλ Σάλεχ: Προέρχομαι από το ΚΚΕ Εσωτερικού αλλά η ομάδα γύρω από τον Τσίπρα θέλει να καταστρέψει τη χώρα

15:00 18/1/2014 - Πηγή: TNSite

Φτάσατε στο σημείο, της υπενθυμίζει ο δημοσιογράφος, να κατηγορείτε τον ΣΥΡΙΖΑ πως μας έχει κάνει όλους τσογλάνια, για να απαντήσει η κ. Αλ Σάλεχ:

"Ο πρόεδρος μίλησε για εκτσογλανισμό της κοινωνίας, για τον οποίον ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ". Και συνεχίζει:

"Γιατί να μην το πει; Είναι μία πολιτική παρατήρηση. Όταν δεις τα βίντεο της Χρυσής Αυγής, όταν βλέπεις τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν, βλέπεις

με τρόμο σχεδόν ότι μοιάζουν με εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ".

Η ίδια προέρχεται λέει από το ΚΚΕ Εσωτερικού αλλά μεταπήδησε στο ΠΑΣΟΚ το 2010, μετά τη Marfin.

"Δεν έχω τίποτα εναντίον των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, εναντίον της ηγεσίας Τσίπρα έχω. Οι άνθρωποι κάτω στον λαό αριστεροί είναι, όπως κι εγώ εξάλλου. Όμως η ομάδα γύρω από τον Τσίπρα αυτή τη στιγμή θέλει να καταστραφεί η χώρα και να πατήσει πάνω στην καταστροφή για να εκλεγεί. Δηλαδή ας γίνω πρωθυπουργός και γαία πυρί μιχθήτω".

Η νεαρή επικοινωνιολόγος της Χαριλάου Τρικούπη προειδοποιεί σε... δραματικούς τόνους τους ψηφοφόρους για τις επιπτώσεις από την πιθανή διακυβέρνηση της χώρας από το ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές:

"Θεός φυλάξοι! Θα μεταναστεύω στο Παρίσι" απαντά όταν ερωτάται τι θα κάνει σε περίπτωση εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Προειδοποιεί μάλιστα ότι θα κάνει αγώνες στο Παρίσι για να πέσει η χούντα της Αριστεράς.

Επιπλέον σημειώνει πως σε περίπτωση που πάει να προκύψει συνεργασία ΠΑΣΟΚΣΥΡΙΖΑ και η Κουμουνδούρου βάλει βέτο για την ίδια τότε θα βάλει κι αυτή βέτο για τον Τσίπρα.

"Το δικό μου θα είναι ισχυρότερο" λέει η Αλ Σάλεχ.

Στη δημοσιογραφική παρατήρηση ότι πολλοί από το ΠΑΣΟΚ μετακόμισαν στο ΣΥΡΙΖΑ η κ. Αλ Σάλεχ καταφεύγει στη χιλιοειπωμένη κρίση πως εκεί πήγαν οι "χειρότεροι". Σαν δηλαδή να έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ οι "κακοί" και τώρα το κόμμα της έχει μείνει καθαρό σαν το κρύσταλλο.

"Εκεί πήγαν οι χειρότεροι. Αυτοί που ευθύνονται κυρίως για τη σημερινή κατάσταση. Εγώ σας είπα, πρόβλημα δεν έχω με τους ψηφοφόρους, αλλά με την ομάδα γύρω από τον Τσίπρα".

Εντύπωση πάντως προκαλεί η διαβεβαίωση της πως δουλεύει αμισθί για το ΠΑΣΟΚ και "τα βολεύει" από την αρθρογραφία της στην "Athens Voice" και στο "Action 24".

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα