Αισθάνομαι ίσως ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο!

09:22 23/10/2013 - Πηγή: TNSite

Για την περιπέτεια με την υγεία της και το πού βρίσκει πλέον την ευτυχία, μίλησε η Γωγώ Μαστροκώστα, αποκαλύπτοντας τον λόγο που την έκανε να πει «ναι» στο «Dancing With The Stars»!

«Κάνω πράγματα τα όποια είναι πολύ χαλαρά! Ίσως σε άλλη φάση της ζωής μου να μην τα έκανα, αλλά τώρα θέλω να κάνω ανάλαφρα πράγματα, χαρούμενα», είπε παρουσιάστρια στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.

Τονίζοντας πως την ευτυχία την έχει βρει στα απλά, καθημερινά, πράγματα, πρόσθεσε: «αισθάνομαι ίσως ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο! Για μένα η ευτυχία είναι να είσαι στην καθημερινότητά σου ευτυχισμένος,

με ανθρώπους που αγαπάς πολύ και ξέρεις ότι σε αγαπάνε!».

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για την περιπέτεια με την υγεία μου. Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, δεν είναι απλά παρελθόν», συνέχισε ηΓωγώ και παραδέχθηκε πως το παιδί της είναι η μεγάλη της αδυναμία, χωρίς να κρύψει την αγάπη της για τον σύζυγό της, Τραϊανό Δέλλα.

Όσο για την θετική απάντηση στο σόου χορού;«Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που ένιωσα την ανάγκη να το κάνω αυτό! Είχα μάλλον τη θέληση να το κάνω», είπε!

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα