Με το δεξί για το three-peat ο Ολυμπιακός

08:29 23/10/2013 - Πηγή: TNSite

Μόνο για ένα δεκάλεπτο χρειάστηκε να παίξει καλό μπάσκετ ο Ολυμπιακός για να “λυγίσει” στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τη Μάλαγα, στο πρώτο παιχνίδι του για τη φετινή Ευρωλίγκα.

Οι ερυθρόλευκοι “ξύπνησαν” στην τελευταία περίοδο, παίρνοντας τελικά τη νίκη με σκορ 69-61 επί των Ισπανών.

Με πολύ κακή επιθετική λειτουργία, η οποία τον κράτησε μάλιστα κάτω από τους 30 πόντους στο πρώτο ημίχρονο (26-33), ο Ολυμπιακός

θύμισε κάτι από τη... δυσφήμηση του αθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό την περασμένη Δευτέρα. Οι ερυθρόλευκοι ήταν πίσω στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με τη διαφορά να φτάνει ως και τους 12 πόντους.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν στην τέταρτη περίοδο, όταν οι παίκτες του Ολυμπιακού έβγαλαν εντυπωσιακή ενέργεια στο παρκέ, με μπροστάρηδες τους Πέτγουεϊ (με τα κρίσιμα καλάθια και τις τάπες του) και Σλούκα (με τα συνεχόμενα κλεψίματα και τις ασίστ του), φέρνοντας τελείως... τούμπα το παιχνίδι και φτάνοντας τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα να προηγούνται με διαφορά 11 πόντων.

Αν και στη συνέχεια η Μάλαγα προσπάθησε να “ροκανίσει” τη διαφορά, οι πρωταθλητές κόσμου δεν έχασαν το προβάδισμα και μπήκαν με το δεξί στη φετινή Ευρωλίγκα.

Πρώτοι σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν οι Πέτγουεϊ και Σπανούλης με 13 πόντους και ακολούθησε ο Λοζέσκι με 12. Από τη Μάλαγα ξεχώρισαν οι Ντράγκιτς και Βάθκεθ με 12.

Το επόμενο ραντεβού των πρωταθλητών Ευρώπης για τη Euroleague είναι την επόμενη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη με τη Γαλατασαράι, που την Τετάρτη μπήκε επίσης με το δεξί στη διοργάνωση, νικώντας μέσα στην Ιταλία τη Σιένα με 84-75.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, για τον όμιλο του Ολυμπιακού η Μπάγερν Μονάχου συνέτριψε στην Πολωνία την Ζιέλονα Γκόρα με 94-73, ενώ για τον Β' όμιλο η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε άνετα από το Κάουνας, επικρατώντας της Ζαλγκίρις με 83-63.

News

Keywords
Τυχαία Θέματα