Ενίσχυση υπό… όρους

09:08 23/10/2013 - Πηγή: TNSite
Τα κανένα που υπάρχουν στο υπάρχον ρόστερ της ΑΕΚ θα προσπαθήσουν να καλύψουν οι ιθύνοντες του συλλόγου στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Τα δεδομένα, όμως, που ισχύουν στη Γ’ Εθνική δεν είναι ανάλογα με εκείνα που εφαρμόζονται στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Αυτό περιπλέκει τα πράγματα και θα πρέπει να γίνουν προσεκτικές κινήσεις από πλευράς «κιτρινόμαυρων».

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ έχει δικαίωμα

να αποκτήσει απεριόριστο αριθμό ποδοσφαιριστών, οι οποίοι όμως ήταν ελεύθεροι στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, για να έχει δικαίωμα να τους χρησιμοποιήσει άμεσα.

Επίσης, μπορεί να αποκτήσει όσους επαγγελματίες επιθυμεί, αρκεί εκείνοι να έχουν μείνει ελεύθεροι στο διάστημα του πρώτου μισού του πρωταθλήματος ή δεν θα έχει συμπληρωθεί ένας μήνας από το τελευταίο τους παιχνίδι ως επαγγελματίες.

Όσον αφορά τώρα την κατηγορία των ξένων, στον «Δικέφαλο» μπορούν να αποκτήσουν όποιον παίκτη θέλουν, μόνο αν έχει μείνει ή θα μείνει ελεύθερος από ελληνική ομάδα, αφού το δελτίο του υπάρχει ήδη στην ΕΠΟ.

Πρέπει, όμως, να τονίσουμε ότι με τους ξένους ισχύει ο περιορισμός των τεσσάρων ποδοσφαιριστών στην αποστολή κάθε αγώνα, ανεξάρτητα από τον αριθμό των ξένων ποδοσφαιριστών που θα βρίσκονται συνολικά στο ρόστερ της ομάδας.

Την ίδια ώρα, ισχύει ο περιορισμός των μέχρι δύο παικτών άνω των 33 ετών στην αποστολή κάθε παιχνιδιού.

Η ενίσχυση της ΑΕΚ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, την ώρα που ψάχνει για παίκτη που θα μπορέσουν να προσφέρουν άμεσα και να βοηθήσουν την ομάδα να ανέβει επίπεδο εν όψει και την επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα