Αυθεντική ελληνική κουζίνα σε έναν υπέροχο κήπο

11:15 25/7/2013 - Πηγή: TNSite
Ήταν πριν περίπου 25 χρόνια, το 1989, όταν πήρε το πρώτο βραβείο καλύτερης ελληνικής κουζίνας. Τότε βέβαια η ταβέρνα λεγόταν «Σπύρος», αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία.

Ο λόγος για το σημερινό «Καλωσόρισμα του Αντώνη», στη Νέα Κηφισιά, που εδώ και δεκαετίες ξέρει να «καλωσορίζει» τους επισκέπτες ζεστά κι όμορφα και να τους συστήνει στην καλύτερη εκδοχή της ελληνικής κουζίνας.

Από τα τραπέζια του έχουν περάσει, πρόσωπα της πολιτικής (υπήρξε αγαπημένο στέκι του τότε Κωνσταντίνου Καραμανλή κι όχι μόνο) και της καλλιτεχνικής

σκηνής, αλλά και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής που το τιμούν πιστά.

Ο ιδιοκτήτης Αντώνης Ρούσσος, διακρίνεται για τη φιλοξενία του κι αυτό είναι το πρώτο που θα σας κερδίσει και θα σας κάνει να αισθανθείτε «σαν στο σπίτι σας». Τα καλοκαίρια η δροσερή αυλή του, είναι ό,τι πρέπει για να «στεγάσει» ένα γεύμα αλά ελληνικά!

Ο κατάλογος αποτελεί ένα αφιέρωμα στις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, που λείπουν από το αθηναϊκό σκηνικό της εστίασης. Οι πρώτες ύλες και τα αγνά υλικά γίνονται αντιληπτά από την πρώτη μπουκιά, ενώ η απλότητά τους γοητεύει τον ουρανίσκο. Η υψηλή του ποιότητα επιβεβαιώνεται ακόμη με το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2013 (Χρυσοί Σκούφοι), που απέσπασε για μια ακόμη μια φορά φέτος.

Στο «Καλωσόρισμα του Αντώνη» θα απολαύσετε αρνάκι γάστρας, κατσικομακαρονάδα, χουνκιάρ μπεγεντί που θεωρείται το καλύτερο της πόλης, και πολλά ακόμα πιάτα. Αν αναζητάτε κάτι αυθεντικό και γευστικό, κάτι που να φέρει άρωμα και γεύση Ελλάδας, πάρτε το δρόμο για Νέα Κηφισιά και βρείτε το στέκι σας.

Μάλιστα, στο «Καλωσόρισμα του Αντώνη», ο επισκέπτης μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ειδικές προσφορές. Συγκεκριμένα από Δευτέρα έως Παρασκευή (μεσημέρι και βράδυ) μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο μενού των 20 ευρώ κατ’ άτομο. Το πρώτο περιλαμβάνει σαλάτα εποχής, τυροπιτάκι, κεφτέδες, μελιτζάνα φούρνου, μπιφτέκι και κόκορα μακαρονάδα, σοκολατόπιτα και γιαούρτι framboise. Το δεύτερο σαλάτα Σαντορίνης, φάβα, ντοματοκεφτέδες, σφουγγάτο, επιλογή ψητών κροατικών καθώς και επιλογή γλυκού.

Το «Καλωσόρισμα του Αντώνη» θα βρείτε στη Νέα Κηφισιά, Γ. Λύρα 41. Μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210 8017869 και 210 8018457, καθώς και στο ταβερνα-καλωσορισμα.gr.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα