Η "σφαίρα" Κάμπελ πάει Λιμάνι;

10:57 25/7/2013 - Πηγή: TNSite

Ένα ακόμα μεταγραφικό «μπαμ» θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός! Οι νταμπλούχοι Ελλάδας κινούνται για να πάρουν δανεικό από την Άρσεναλ τον Τζόελ Κάμπελ.

Ο 22χρονος ακραίος Κοσταρικανός αποτελεί το νέο «πουλέν» του Αρσέν Βενγκέρ. Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας πιστεύει πολύ τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ο Ολυμπιακός «χτύπησε» την πόρτα των «κανονιέρηδων» για να πάρει τον Κάμπελ. Στην αρχή οι Βρετανοί

ήταν αρνητικοί, αλλά τα τελευταία 24ωρα έχουν αλλάξει στάση.

Κι αυτό διότι και τη φετινή σεζόν ο Κοσταρικανός δύσκολα θα έχει ενεργό ρόλο στο ρόστερ της Άρσεναλ. Παρόλα αυτά ο Αλσατός τεχνικός πιστεύει ότι ο Κάμπελ είναι ο επόμενος Τσάμπερλεϊν και ότι μέσα στην προσεχή διετία η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο θα εκτοξευτεί!

Η Άρσεναλ στην αρχή ήταν αντίθετη στην παραχώρηση του Κάμπελ, αλλά πλέον οι Άγγλοι δεν είναι εντελώς αρνητικοί στο ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού.

Ο νεαρός Κοσταρικανός, η «σφαίρα» των «κανονιέρηδων», διακρίνεται για την ταχύτητά του, αλλά και την εκτελεστική του ικανότητα. Την περασμένη σεζόν που έπαιξε στην Ισπανία και την Μπέτις ήταν κάτι περισσότερο από εξαιρετικός.

Κι αν ολοκληρωθεί το deal και έρθει στο Μεγάλο Λιμάνι –οι πιθανότητες είναι αρκετές- το κίνητρο θα είναι μεγάλο και για τον ίδιο. Διότι μέσα από τον Ολυμπιακό και το Champions League θα μπορέσει να παρακολουθείται καλύτερα από τον Αρσέν Βενγκέρ.

Ο ίδιος το βλέπει ως μεγάλη ευκαιρία και θέλει να έρθει σαν τρελός στον Θρύλο...

Keywords
Τυχαία Θέματα