Βελτιωμένη πρόταση στον Σαρρή

10:57 25/7/2013 - Πηγή: TNSite
Στην αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκονται στον Άρη με τη διοίκηση να μην το βάζει κάτω για την απόκτηση του Γιώργου Σαρρή.

Μπορεί η απάντηση του 23χρονου να ήταν αρνητική –δεν τα είχαν βρει στο οικονομικό- ωστόσο οι «κίτρινοι» έκαναν νέα βελτιωμένη πρόταση και πλέον περιμένουν τον Εργοτέλη, με τον οποίο φαίνεται πως ο παίκτης έχει έρθει σε προφορική συμφωνία να παραμένει μέχρι το καλοκαίρι, μιας και το συμβόλαιο

του λήγει τον Δεκέμβριο.

Από την άλλη, η απόφαση του Μίτσελ να… κόψει τον Ανδρέα Τάτο γέμισε αισιοδοξία τον Άρη, αφού ο Έλληνας παίκτης έχει περάσει με επιτυχία από την ομάδα το περασμένο εξάμηνο και ταυτόχρονα δεν καταλαμβάνει θέση παίκτη άνω των 24.

Ακόμη, αγκάθι στην υπόθεση του Τάτου αποτελεί το οικονομικό, δεδομένου ότι το συμβόλαιο του αγγίζει τις 280 χιλιάδες ευρώ.

Τα βρίσκουν με Κούπερ, Βελλίδη και Πρίττα

Κοντά σε συμφωνία με τους τρεις ακόμη πιστωτές βρίσκεται ο Άρης ενόψει της τελικής αίτησης στο Πρωτοδοκείο για την υπαγωγή στο άρθρο 99. Οι «κίτρινοι» οφείλουν 452.000 ευρώ στον Αργεντινό τεχνικό, ωστόσο μέσω συζητήσεων είναι εφικτό να γίνει «κούρεμα» 150.000 ευρώ.

Στην αποκατάσταση των σχέσεων των δύο πλευρών στοχεύει ο πρόεδρος του Άρη, ο οποίος προσκάλεσε τον Κούπερ, ώστε να τα βρουν και να πέσουν οι τελικές επαφές

Ανακοινώνει αποστολή

Μετά την προπόνηση της Πέμπτης (26/7) ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Χατζηνικολάου, θα ανακοινώσει την αποστολή για το φιλικό κόντρα στη Ρόμα , στην οποία δεν θα συμμετάσχουν οι Γιαννίτσης και Ψυχογιό.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα