Renault Clio RS 2013: Downsizing και στην τιμή

11:10 10/1/2013 - Πηγή: TNSite

Ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης των 1,6 λίτρων επιτρέπει στo Clio RS να επιστρέψει ακόμη πιο προσιτό. Το “Pack Cup” το οποίο περιορίζει την απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος κατά 10 χιλιοστά και περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών προσφέρεται έναντι 450 ευρώ

Τα πρώτα του "βήματα" στην αγορά του Βελγίου πραγματοποιεί το νέο Clio RS, ξεκινώντας -σύμφωνα με τον επίσημο διαδικτυακό τόπο της γαλλικής φίρμας- από τα 24.950 ευρώ.

Η νέα γενιά του Clio RS εφοδιάζεται με έναν

υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,6 λίτρων, η απόδοση του οποίου αγγίζει τους 200 ίππους και τα 234 Nm ροπής.

Η κίνηση μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς με τη βοήθεια ενός ημι-αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων, το οποίο συνοδεύεται από τους αντίστοιχους μοχλοδιακόπτες (paddles) στο τιμόνι.

Στην αγορά του Βελγίου το νέο Clio RS προσφέρεται σε πέντε διαφορετικά χρώματα αμαξώματος και με ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Στον προαιρετικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου ξεχωρίζουν οι δερμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων και το "Pack Cup", το οποίο περιορίζει την απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος κατά 10 χιλιοστά και περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Τέλος, έναντι 590 ευρώ προσφέρεται το προηγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας "R-link".

Keywords
Τυχαία Θέματα