H Samsung θέλει να στείλει το τηλεκοντρόλ στο μουσείο

22:31 10/4/2013 - Πηγή: TNSite

Νέες Smart TV με δυνατότητα χειρισμού μέσω της φωνής και των κινήσεων

Μια διαφορετική εμπειρία χρήσης και αλληλεπίδρασης με τη συσκευή της τηλεόρασης υπόσχεται η Samsung, με τις νέες Smart TV F7000 και F8000, έχοντας τη δυνατότητα να στείλει μια ώρα αρχύτερα το τηλεκοντρόλ στο μουσείο. Με άλλα λόγια, η τηλεόραση υπακούει στη φωνή και τις κινήσεις μας, αναγνωρίζοντας επιπλέον τον κάθε

χρήστη.

Η εξελιγμένη λειτουργία Smart Interaction επιτρέπει στους χρήστες να έχουν τον έλεγχο της τηλεόρασης τους, παρέχοντας μια ξεχωριστή διαδραστική εμπειρία. Η λειτουργία φωνητικού ελέγχου κάνει δυνατή την εκτέλεση εντολών με την ομιλία, ενώ με τη λειτουργία ελέγχου μέσω της κίνησης των χεριών, η Samsung θέλει να κάνει τον χειρισμό της τηλεόρασης «πιο απλό από ποτέ». Επίσης, η λειτουργία αναγνώρισης προσώπου επιτρέπει την πολύ εύκολη σύνδεση στο Smart Hub, επίσης χωρίς τη χρήση τηλεχειριστηρίου.

Με το νέο Smart Hub, η Samsung φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των τηλεοπτικών συσκευών, καθιστώντας πιο εύκολη την αναζήτηση και την πρόσβαση στο περιεχόμενο της τηλεόρασης. Αποτελείται από τρεις βασικές οθόνες-κατηγορίες, κάθε μια από τις οποίες δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να διαχειρίζεται τις εφαρμογές του, τη διασύνδεση στα κοινωνικά δίκτυα και το περιεχόμενο από φωτογραφίες, βίντεο, και μουσική. Η περιήγηση στα τρία διαφορετικά «πάνελ» (όπως τα ονομάζει η Samsung) πραγματοποιείται κουνώντας ο τηλεθεατής το χέρι του, σαν να ξεφυλλίζει βιβλίο.

Επίσης, με την προσθήκη του Evolution Kit παρέχεται η δυνατότητα αναβάθμισης κάποιων προηγούμενων μοντέλων από τις σειρές Smart TV της Samsung. Το Evolution Kit προσφέρει καλύτερη απόδοση, για να μπορεί ο χρήστης να απολαμβάνει τις πιο πρόσφατες δυνατότητες των τηλεοράσεων Samsung Smart TV, μεγαλύτερη ταχύτητα: για την πιο γρήγορη την εκτέλεση πολλαπλών εργασιών και μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση, για να βρίσκει εύκολα το περιεχόμενο που θέλει να δει. Το Evolution Kit για τα μοντέλα ES7000 και ES8000 του 2012 θα είναι σύντομα διαθέσιμο στην αγορά.

Η F7000 είναι διαθέσιμη σε 40, 46, 55 και 60 ίντσες, ενώ η F8000 έρχεται με πάνελ διαγωνίου 40, 46, 55, 65 και 75 ιντσών.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα