Η ΤΣΣΚΑ έδειξε στην Κάχα ποιός είναι το αφεντικό

22:31 10/4/2013 - Πηγή: TNSite

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με επιβλητική εμφάνιση και πιάνοντας σχεδόν τους 90 πόντους, επιβλήθηκε 89-78 της Κάχα κι έκανε το 1-0 στη σειρά με τους Βάσκους.

Πρώτος σκόρερ για τους Ρώσους, ήταν ο Σόνι Γουίμς που είχε 19 πόντους με 4/7 τρίποντα, ενώ ο Τεόντοσιτς πρόσθεσε 17 με 5 ασίστ, ενώ άλλους 16 είχε ο Νέναντ Κρστιτς, όσους είχε και ο Σάσα Κάουν. Ο

Κοζέρ με 17 και ο Νοσιόνι με 16 ήταν οι μόνοι που το πάλεψαν για τους Βάσκους.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς παρέσυρε την ομάδα του σε ένα έξοχο πρώτο μέρος. Ο Σέρβος γκαρντ είχε 14 πόντους, τρεις ασίστ και δύο ριμπάουντ στο πρώτο κομμάτι του αγώνα και η Κάχα Λαμποράλ ήταν αδύνατο ν’ ακολουθήσει τον ρυθμό του. Έτσι η διαφορά με την πάροδο του χρόνου μεγάλωνε. Στο πρώτο δεκάλεπτο η ρωσική ομάδα προηγήθηκε ακόμα και με δέκα πόντους για να κλείσει η διαφορά στην πρώτη περίοδο στο 26-19. Όμως η ΤΣΣΚΑ δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Κάχα να συνέλθει και στην δεύτερη περίοδο ανέβασε την διαφορά ακόμα και στους 16 πόντους (49-33) για να κλείσει το πρώτο μέρος με 50-35. Οι Βάσκοι αδυνατώντας να πλησιάσουν το καλάθι, όπου οι Κρστιτς και Κάουν κυριάρχησαν αναλώθηκαν σε τρίποντα και σημείωσαν μόλις ένα σε 12 προσπάθειες σε όλο το πρώτο μέρος.

Διαβάστε περισσότερα στον sport-fm

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα