Η Τσιτσολίνα επιστρέφει στην πολιτική

Μπορεί η απόπειρά της να εμπλακεί δυναμικά με την πολιτική και μάλιστα με δικό της κόμμα να απέτυχε, όμως η Ιλόνα Στάλερ, γνωστή ως Τσιτσολίνα, δεν εγκαταλείπει εύκολα. Αυτή τη φορά η πρώην πορνοστάρ επιστρέφει κατεβαίνοντας στις δημοτικές εκλογές της Ρώμης στις λίστες του Φιλελεύθερου Ιταλικού Κόμματος (Pli)...

Όπως υποστηρίζει, συμφωνεί πλήρως με το πολιτικό πρόγραμμα του κόμματος, αλλά κυρίως με τις θέσεις του σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα.Άλλωστε, οι πολιτικοί αγώνες της Τσιτσολίνα
είναι γνωστοί, καθώς η δημοφιλής ηθοποιός ερωτικών ταινιών, μάχεται για την αποποινικοποίηση των μαλακών ναρκωτικών, την απελευθέρωση της πορνείας, την σεξουαλική ελευθερία των έγκλειστων σε σωφρονιστικά ιδρύματα, αλλά και για την πάταξη της βίας, και τάσσεται κατά της χρήσης ζώων σε επιστημονικά πειράματα.
Πριν μερικούς μήνες, μάλιστα, μέσω του κόμματος DNA, που αντιστοιχεί στις λέξεις Democrazia Natura Amore (Δημοκρατία, Φύση, Αγάπη), και ίδρυσε με τον τότε σύντροφό της Λούκα ντι Κάρλο, είχε θέσει ως προτεραιότητα τη νομιμοποίηση των ιεροδούλων και την αναγκαιότητα ιατρικών ελέγχων.
Πέρα από αυτό, όμως είχε τονίσει πως είναι απαραίτητη η κατάργηση του φόρου ακίνητης περιουσίας στους αδύναμους, η κατάργηση προνομίων σε βουλευτές και γερουσιαστές αλλά και η μείωση μισθών κατά το ήμισυ σε διευθυντές και εισαγγελείς. Την ίδια ώρα είχε ταχθεί υπέρ των γάμων ομοφυλοφίλων καθώς όπως είχε δηλώσει: «Πρέπει οι γκέι να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους ετεροφυλόφιλους».
Keywords
Τυχαία Θέματα