2o Therapy Planet Festival

07:36 22/4/2013 - Πηγή: TNSite

19/4/2013

«Ουκ ένι ιατρικήν είδέναι, όστις μη οίδεν ό τι εστίν άνθρωπος»
«Είναι αδύνατο να έχεις γνώσεις ιατρικής, αν δεν γνωρίζεις τον άνθρωπο».

(Ιπποκράτης, 460-377 π.χ.)

Το γνωμικό αυτό του Ιπποκράτη, συνάδει με τους στόχους του 2ου Φεστιβάλ, που είναιένας άλλος τρόπος θετικής θέασης της πραγματικότητας, ενδυνάμωσης της ψυχολογικής ανθεκτικότητας, προσαρμοστικότητας στο περιβάλλον και χάραξης μιας νέας πορείας προς την κατάκτηση του «Γνώθι σαυτόν».

Επίκαιρο όσο ποτέ διοργανώνεται και φέτος στην Αθήνα,

την Κυριακή 28 Απριλίου 2013, το 2nd Therapy Planet Festival ψυχοθεραπείας, εναλλακτικών θεραπειών και μεθόδων προσωπικής ανάπτυξης, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Σ´ ένα κόσμο που η καθημερινότητα κλυδωνίζεται από οικονομικά αδιέξοδα και ανατροπές, από κοινωνικές ανακατατάξεις και βίαια γεγονότα, χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε έναν κόσμο ειρήνης, ηρεμίας και αυτογνωσίας, όπου θα συνομιλεί εποικοδομητικά η επιστήμη (Ιατρική και Ψυχολογία) με τις εναλλακτικές θεραπείες. Προτείνουμε εναλλακτικές μεθόδους αντιμετώπισης των αντιξοοτήτων, των δυσκολιών της ζωής, με στόχο την ενδυνάμωση του εαυτού μας και την επίτευξη του στόχου μιας καλύτερης ποιότητας ζωής με ευημερία και ευζωία.

Σκοπός του Συνεδρίου-Φεστιβάλ είναι να ενημερώσει τόσο το ευρύ κοινό όσο και τους επαγγελματίες του χώρου για τις πρόσφατες εξελίξεις και τάσεις στο χώρο της Ψυχοθεραπείας και των Εναλλακτικών Θεραπειών. Να προτείνουμε τρόπους και μεθόδους με υγεία, ενέργεια, ευεξία και αισιοδοξία. Το 2nd Therapy Planet Festival είναι ουσιαστικά μια γιορτή, όπου θα μοιραστούμε γνώσεις και εμπειρίες. Άλλωστε η ίδια η φύση μας δίνει τα εργαλεία για προσωπική ανάπτυξη, εσωτερική αρμονία, σωματική υγεία και ψυχική ισορροπία.

Στο ολοήμερο φεστιβάλ θα παρακολουθήσουμε ομιλίες, βιωματικά εργαστήρια, σεμινάρια και ανοιχτές συζητήσεις σε 5 αίθουσες ομιλιών και 2 εκθεσιακούς χώρους του ξενοδοχείου Divani Caravel με περίπου 60 ομιλητές από τον χώρο των Φυσικών και Εναλλακτικών Θεραπειών, της Ψυχοθεραπείας και της Προσωπικής Ανάπτυξης. Ακόμα, μπορείτε να λάβετε μέρος στα βιωματικά εργαστήρια των εισηγητών που θα είναι επικεντρωμένα στις παραδοσιακές και νέες τεχνικές στην θεραπεία και την ευεξία, αλλά και να ενημερωθείτε από περίπου 50 ειδικούς για τις υπηρεσίες θεραπείας και εκπαίδευσης.

Τέλος μπορείτενα δείτε από κοντά όλα τα παραδοσιακά και νέα προϊόντα, καθώς και τις πιο πρόσφατες τεχνολογικά συσκευές υγείας και ευεξίας. Η αισιοδοξία μετατρέπει την συνειδητότητα μας. Η θετική σκέψη παράγει περισσότερη ενέργεια, περισσότερη χαρά, καλυτερεύει την καθημερινότητα και χαρίζει μακροζωία και γαλήνη. Αυτό είναι και το ζητούμενο της χαοτικής μας καθημερινότητάς μας.


2nd Theraphy Planet Festival
Κυριακή 28 Απριλίου
Ξενοδοχείο Divani Caravel
Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα 161 21
Site: http://festival.therapyplanet.gr/
Ώρες λειτουργίας: 09.00-22.00
Είσοδος Δωρεάν

TA NEA

Keywords
Τυχαία Θέματα