Στο κόλπο και η γυναίκα του «αρχηγού»

Τον «ύποπτο» ρόλο που εμφανίζεται να έπαιξε η σύζυγος του βασικού κατηγορούμενου ως εγκεφάλου της συμμορίας που απήγαγε τον 26χρονο Μάριο Παπαγεωργίου φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Espresso, μέσα από την κατάθεση της μητέρας του απαχθέντος στην ειδική ανακρίτρια....
Εκμεταλλευόμενη τη γνωριμία της με την απελπισμένη μητέρα, επικοινωνούσε συχνά μαζί της συμβουλεύοντάς την τι να κάνει αλλά και τι να αποφεύγει, ενώ φρόντιζε να ενημερώνεται για όλες τις κινήσεις
της προκειμένου να συγκεντρώσει τα λύτρα των 620.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας του Μάριου, η γυναίκα του φερόμενου ως εγκεφάλου τη συμβούλεψε να μην καλέσει την αστυνομία καθώς υπάρχουν ρουφιάνοι και διεφθαρμένοι αστυνομικοί που θα μπορούσαν να διαρρεύσουν την είδηση, να το μάθουν οι απαγωγείς και να σκοτώσουν το παιδί. Η μητέρα του απαχθέντα φοβήθηκε και έτσι έπραξε.

Όπως κατέθεσε επίσης,η σύζυγος του φερόμενου ως βασικού κατηγορούμενου ήταν εξαιρετικά ψύχραιμη και ζητούσε να μάθει με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις της. «Ζητούσε να μάθει πού πάω, με ποιον, σε ποια τράπεζα, πόσα χρήματα βρίσκω και από ποιον. Είχα την αφέλεια να της απαντάω σε ό,τι με ρωτούσε».

Τη συμβούλεψε επίσης να πάει και σε έναν γνωστό της χασάπη - τοκογλύφο, ο οποίος θα μπορούσε να της δώσει χρήματα.

Όλα ξεκίνησαν στις 8 Αυγούστου, όταν στο Διακοφτό όπου περνούσαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ο Μάριος δέχθηκε ένα τηλεφώνημα. Αμέσως μετά, ενημέρωσε τη μητέρα του ότι θα πήγαινε για καφέ με φίλους του στο Αίγιο.

Το ίδιο εκείνο βράδυ, άγνωστος τηλεφώνησε στη μητέρα του 26χρονου, αναφέροντας πως έχουν απαγάγει το γιο της και απαίτησε ως λύτρα το χρηματικό ποσό των 620.000 ευρώ, προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο, απειλώντας παράλληλα για τη ζωή του.
Keywords
Τυχαία Θέματα