Ποιοι βουλευτές της ΝΔ ετοιμάζονται να αφήσουν τα έδρανα και να πάνε προς τα δημαρχεία

Μπορεί οι δημοτικές εκλογές να αργούν ακόμη, ωστόσο, δεν είναι λίγοι, βουλευτές και κόμματα, που... πριν πεινάσουν μαγειρεύουν....

Με τις πολιτικές ισορροπίες να είναι αρκετά εύθραυστες εξαιτίας της δύσκολης κατάστασης της ελληνικής οικονομίας είναι σίγουρο πως τα κόμματα θα φροντίσουν να επιλέξουν τους κατάλληλους για να αναλάβουν το βαρύ φορτίο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «realnews» αρκετοί βουλευτές από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να κατέβουν
υποψήφιοι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές είτε με τη στήριξη του κόμματος είτε μόνοι τους, ενώ δεν αποκλείονται και συνεργασίες έκπληξη.
Πρώτος από όλους ο Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος έχει δηλώσει εδώ και μήνες ότι επιθυμεί να διεκδικήσει ξανά τον δήμο της Αθήνας, ενώ πιθανόν να βρει απέναντί του τον Ανδρέα Ψυχάρη.

Στη συμπρωτεύουσα φαβορί είναι η απαστράπτουσα Ελενα Ράπτη η οποία συνεχίζει να έχει έρεισμα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Βέβαια δεν αποκλείεται η κούρσα για το δήμο της πόλης να εξελιχθεί σε ένα πολύ όμορφο ντέρμπι, καθώς και η Αννα Ευθυμίου δείχνει να βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές. Σημειωτέον, ότι και η Εύα Καϊλή, που δεν ανήκει στη ΝΔ, μπορεί να κατέβει στην κούρσα.

Με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας φλερτάρει και ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, παρότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει δηλώσει ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος.

Ανατροπές στην Ευρυτανία μπορεί να υπάρξουν μόνον εάν ο Κώστας Μπακογιάννης πέσει στα βαθιά και διεκδικήσει τον δήμο της Αθήνας.
Keywords
Τυχαία Θέματα