Κρήτη: "Καταπέλτης" ο ιατροδικαστής για την αδικοχαμένη έγκυο!

"Έκαψε" και το διευθυντή της κλινικής και την γιατρό της Μαρίας Βουλγαρίδη, ο ιατροδικαστής Μανώλης Μιχαλοδημητράκης!... Ο ιατροδικαστής ήταν χθες "καταπέλτης", για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου το 2003, της Μαρίας Βουλγαρίδη και του εμβρύου που κυοφορούσε.
Η άτυχη γυναίκα, η οποία είχε βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό, έπαθε ρήξη μήτρας στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Αν και ημέρα εφημερίας, ο διευθυντής της κλινικής απουσίαζε αφήνοντας πίσω μόνο έναν ειδικευόμενο μαιευτικής. Η αναπληρώτρια του διευθυντή, έδινε συμβουλές τηλεφωνικά.

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, στο εδώλιο του
κατηγορουμένου κάθισε και η προσωπική γιατρός της άτυχης γυναίκας καθώς ενώ γνώριζε τη σοβαρότητα της κατάστασης, δεν ήταν εκεί να "κινήσει γη και ουρανό" έτσι ώστε η 33χρονη Μαρία να μη χάσει τη ζωή της.

Τι είπε ο ιατροδικαστής
Στη δίκη χθες, ο ιατροδικαστή Μανώλης Μιχαλοδημητράκης, είπε ότι η μήτρα της γυναίκας "έσκασε" και υποστήριξε πως έστω και μια ώρα πριν, αν είχαν προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες θα είχε σωθεί.

"Λεπίδες" ήταν τα λόγια του ιατροδικαστή που χαρακτήρισε αδικαιολόγητο το διευθυντή της κλινικής.
Ο κ. Μιχαλοδημητράκης τόνισε ότι δε μπορεί να διανοηθεί το γεγονός πώς έφυγε ο γιατρός από το νοσοκομείο και μάλιστα "σκαστός".

Για τη συγκατηγορουμένη ιδιώτη γιατρό, ο ιατροδικαστής ήταν κατηγορηματικός. Από τη στιγμή που ήξερε τι συμβαίνει και τη σοβαρότητα της εγκύου την οποία παρακολουθούσε ιατρικά, έπρεπε όχι μόνο να βρίσκεται εκεί αλλά να σπάσει τα τζάμια και τις πόρτες και να κινήσει γη και ουρανό...

Νωρίτερα, είχαν καταθέσει ο πραγματογνώμονας της οικογένειας, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, ο σύζυγος, η αδερφή της καθώς και άλλη μια μάρτυρας.

Η δίκη διεκόπη για τις 19 Ιουνίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα