Δεν παραιτήθηκε και επανήλθε...

Μπορεί η συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ χθες να έληξε χωρίς απώλειες, καθώς καλυμμένος από τις αποστάσεις που κράτησε ο Αλέξης Τσίπρας από την επίθεση στο πρόσωπό του, ο Πέτρος Τατσόπουλος δεν παραιτήθηκε, το ίδιο βράδυ όμως ο βουλευτής επανήλθε, απαντώντας αυτή την φορά δια ΜΜΕ στο κορυφαίο στέλεχος του...
ΣΥΡΙΖΑ
που τον στοχοποίησε, τον Βασίλη Μουλόπουλο, αλλά και επιμένοντας στις απόψεις του περί τυχόν συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Προανήγγειλε μάλιστα την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση κεντρικής συνεργασίας με το κόμμα του Πάνου Καμμένου, ενώ ως κατάλληλο για τυχόν συμμαχίες του κόμματός του, «έδειξε» τον δρόμο της Κεντροαριστεράς. «Αν φτάσει σε επίπεδο επίσημης κεντρικής συνεργασίας ο ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, που εγώ τους θεωρώ ότι είναι αρχέτυπο του λαϊκισμού, εγώ θα αποχωρήσω, δεν έχω καμία θέση σε ένα τέτοιο σχήμα», είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star Channel, προσθέτοντας πως μόνη κυβερνητική διέξοδος για τον ΣΥΡΙΖΑ αν θέλει όντως να πετύχει κάποιες συμμαχίες είναι η «στροφή» του στην ευρύτερη Κεντροαριστερά, τη ΔΗΜΑΡ και πιθανόν και ένα τμήμα του ΠΑΣΟΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα