Nα παραιτηθεί ο Όλι Ρεν…



Άρθρο-καταπέλτης της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει ότι η τρόικα θυσίασε την Ελλάδα για να σώσει το ευρώ, κι ενώ πολλοί εγκλημάτησαν εναντίον της χώρας κανείς δεν έχει ακόμη λογοδοτήσει. «Όπως οι Σπαρτιάτες, οι Θηβαίοι, οι Θεσπιείς, έτσι και οι Έλληνες θυσιάστηκαν για να αγοράσει χρόνο η συμμαχία. Κι αντί σεβασμού... διασύρονταν από τους ιδιοτελείς Γερμανούς, Φινλανδούς, Αυστριακούς, Ολλανδούς. Ένα άθλιο επεισόδιο», επισημαίνει με ιδιαίτερα καυστικό
τρόπο ο αρθρογράφος Αμπρος Εβανς – Πρίτσαρντ.

«Κανείς δεν έχει παραιτηθεί, ή έχει χάσει ένα μεροκάματο, ή αντιμετωπίζει οποιοδήποτε είδος μομφής από εκλεγμένο όργανο. Oυδείς έχει αναλάβει την ευθύνη για τα καταστροφικά λάθη που έγιναν από την ΕΕ και το ΔΝΤ στην Ελλάδα», γράφει και προσθέτει: «Ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Όλι Ρεν πρέπει να παραιτηθεί για τα εγκλήματα κατά της Ελλάδας».
Συνεχίζει δε λέγοντας πως “ο Ρεν είναι απολύτως υπεύθυνος. Η τρόικα είναι το δικό του μωρό. Αν ήταν υπουργός Οικονομικών ενός δημοκρατικού κράτους, σίγουρα θα είχε παραιτηθεί”.
Η ανεργία των νέων, τονίζει ο Πρίτσαρντ, αγγίζει το 58,3% και η ΕυρωΤην παραίτηση του Όλι Ρεν για τα εγκλήματα κατά της Ελλάδας ζητά η Daily Telegraph. Άρθρο-καταπέλτης της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει ότι η τρόικα θυσίασε την Ελλάδα για να σώσει το ευρώ, κι ενώ πολλοί εγκλημάτισαν εναντίον της χώρας κανείς δεν έχει ακόμη λογοδοτήσει.
“Όπως οι Σπαρτιάτες, οι Θηβαίοι, οι Θεσπιείς, έτσι και οι Έλληνες θυσιάστηκαν για να αγοράσει χρόνο η συμμαχία. Κι αντί σεβασμού, διασύρονταν από τους ιδιοτελείς Γερμανούς, Φινλανδούς, Αυστριακούς, Ολλανδούς. Ένα άθλιο επεισόδιο” επισημαίνει με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο ο αρθρογράφος Αμπρος Εβανς – Πρίτσαρντ.
“Κανείς δεν έχει παραιτηθεί, ή έχει χάσει ένα μεροκάματο, ή αντιμετωπίζει οποιοδήποτε είδος μομφής από εκλεγμένο όργανο. Oυδείς έχει αναλάβει την ευθύνη για τα καταστροφικά λάθη που έγιναν από την ΕΕ και το ΔΝΤ στην Ελλάδα” γράφει.
Keywords
Τυχαία Θέματα