ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ…

Το πήραμε από τα parapolitika και δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην το πιστεύουμε. Ο δημοτικός σύμβουλος του Πέτρου Μαντούβαλου, Γιάννης Μαστρονικόλας, παρουσίασε επιστολή που φέρεται να έστειλε στον Βασίλη Μιχαλολιάκο ο Μητροπολίτης Σεραφείμ, με την οποία ζητούσε από τον δήμαρχο να αντικαταστήσει την όμορφη δικηγόρο καθώς και την αντιδήμαρχο ΚΑΠΗ, Μελίνα Φύκια από το Δ.Σ του Δημοτικού Γηροκομείου Πειραιά.
Ως βασική αιτία της απαίτησής του αυτής, ο Σεραφείμ (που είναι πρόεδρος του Γηροκομείου στο ΔΣ του οποίου συμμετέχουν σύμβουλοι του Δήμου Πειραιά) πρόβαλλε το γεγονός ότι οι δύο κυρίες δεν έχουν αποδείξει την αφοσίωσή τους στην Εκκλησία σε

αντίθεση με... άλλους συναδέλφους τους. Φυσικά, ο δήμαρχος της πόλης διέψευσε ότι δέχθηκε έξωθεν παρεμβάσεις (άλλωστε δεν είναι και του στιλ του), ωστόσο θα ήταν καλό να πάρουμε μια εξήγηση από την πλευρά της Πειραϊκής Εκκλησίας.

Πρώτον αυτός ο Μητροπολίτης, ο πώς τον είπαμε; Πρέπει να είναι για ντομάτες γενικώς. Αλλά ειδικώς, καλές είναι αυτές οι ειδήσεις για να αντιληφθούν κάποιοι το πολιτικό επίπεδο στην περιφέρεια Πειραιώς, όπου ένας δημοτικός σύμβουλος του Μαντούβαλου (όπως λέμε του …Πετσάλνικου μωρέ, του Πετσάλνικου) δίνει επιστολή, που πήγε λέει, στον Μιχαλολιάκο και ζητά την αντικατάσταση δημοτικής συμβούλου, που δεν την ξέρει η μάνα της, γιατί δεν έχει δείξει αφοσίωση στην εκκλησία… Πολιτικό επίπεδο… κόλλυβα….
Keywords
Αναζητήσεις
γιαννης μαστρονικολας, μελινα φυκια
Τυχαία Θέματα