ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Δυστυχώς! Δεν είναι πια είδηση ότι στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Σερβίας οι συμπροσευχές με αιρετικούς και αλλόθρησκους κατάντησαν θέμα ρουτίνας. Σπανίζει βδομάδα ή ίσως και μέρα να μην ακούσουμε για κάποια οικουμενιστική ασχημία.

Πρωταγωνιστής του νέου κατορθώματος ο πολύς Μητροπολίτης Ερζεγοβίνης κ. Γρηγόριος, ο ...
οποίος κατεβαίνει στα γήπεδα και παίζει ποδόσφαιρο και καυχάται μάλιστα για τη δεξιοτεχνία του στο άθλημα, επειδή ασφαλώς δεν νοείται ορθόδοξος επίσκοπος που να μην είναι καλός ποδοσφαιριστής. Τουλάχιστον όχι με τους όρους του “ορθόδοξου
Οικουμενισμού” του Αγίου Ιουστίνου (Πόποβιτς) που πρέπει πάντοτε να αντιδιαστέλλεται από τον Ecumenisme του Σαμπεζύ και του Φαναρίου.!!!
Οχι μόνον προσκάλεσε την ημέρα των Χριστουγέννων ο Σεβασμιότατος τους Παπικούς για να συμπροσευχηθούν μαζί του, αλλά με πολλή χριστιανική ταπείνωση, τους πρόσφερε ενδεδυμένος άπασαν την αρχιερατικήν αυτού στολή το κέρασμα στη δεξίωση που ακολούθησε.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται σχολιασμό το γεγονός. Απευθύνομαι σε νοήμονες ανθρώπους.

Ενα ερώτημα μόνον έχουμε να κάνουμε στο Σεβασμιότατο και στους υπόλοιπους αρχιερείς της ομόδοξης Εκκλησίας της Σερβίας.

Γιατί συνεχίζουν αυτά τα καραγκιοζιλίκα αφού "τα τριάκοντα αργύρια" των οικουμενιστικών ασχημιών τους δεν κατόρθωσαν να αγοράσουν ούτε "τον αγρόν του κεραμέως;”

Δεν άκουσαν τι τους ζητά η κυρία Μέρκελ για να επιτρέψει την είσοδο της Σερβίας στην Ενωμένη Ευρώπη;"Ξεπουλήστε την πατρίδα σας και την κοιτίδα του πολιτισμού σας και μόνον τότε θα σας επιτρέψουμε να γίνετε μέλος της Ευρωπαικής Ενωσης”.

Τι άλλο θέλουν να ακούσουν για να τερματίσουν αυτές τις ασχημίες
Keywords
Τυχαία Θέματα