Ζέκα: «Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη»

Το ότι ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο αγωνιστικό πρόβλημα τη φετινή σεζόν είναι ηλίου φαεινότερο. Η ισοπαλία με τον Ατρόμητο απομάκρυνε το «τριφύλλι» ακόμα περισσότερο από την κορυφή, κάτι το οποίο κάνει τους οπαδούς της ομάδας να χάνουν την υπομονή τους.

Ο μέσος της ομάδας, Ζέκα, θέλησε να δείξει πως η ομάδα του δεν τα παρατάει καθώς ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά με τον Ατρόμητο,

ενώ τόνισε πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα για το πρωτάθλημα.

«Η ομάδα έπαιξε καλά, έπαιξε καλύτερα από άλλα παιχνίδια. Δώσαμε απάντηση, αλλά δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Συγκριτικά πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι από άλλα παιχνίδια. Είχαμε αυτοπεποίθηση σήμερα, αλλά όταν δεν νικάς έχει άγχος. Σήμερα δείξαμε πως μπορέσαμε να ξεπεράσουμε αυτό το άγχος και πως έχουμε καλή ψυχολογία. Δείξαμε πως έχουμε δύναμη και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήμασταν μπροστά στο σκορ για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι.

Είναι αλήθεια πως είμαστε πίσω στο πρωτάθλημα, αλλά δεν έχει χαθεί ακόμα τίποτα. Στόχος μας είναι να νικάμε σε κάθε παιχνίδι, αλλά σήμερα δεν το πετύχαμε. Δείξαμε πως μπορούμε να συνεχίσουμε τη μάχη και αυτό είναι που θα κάνουμε. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα σε ό, τι αφορά το πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα