Υπόθεση 12χρονης: Κοντά στην πλήρη ταυτοποίηση του “Μιχάλη”

Στα ίχνη του διαβόητου «Μιχάλη» του ατόμου που φέρεται να έχει παίξει κομβικό ρόλο στο δράμα της 12χρονης από τα Σεπόλια, την οποία εξέδιδαν σε τρίτους ο ήδη προφυλακισμένος 53χρονος Ηλίας Μίχος και οι συνεργοί του, βρίσκεται η Αστυνομία.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Κοινή Γνώμη της χώρας, έχουν καταλήξει με βεβαιότητα για την ταυτότητά του και κάποιες λεπτομέρειες είναι αυτές που απομένουν για την έκδοση εντάλματος σύλληψης από τις ανακριτικές

Αρχές μετά τα στοιχεία που θα υποβάλει η Αστυνομία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι  πρόκειται για έναν 25χρονο άνδρα, που, παρά το νεαρό της ηλικίας του, φέρεται να έχει παρελθόν με θέματα μαστροπείας.

Ο «Μιχάλης», όπως ήδη έχει γράψει σε προηγούμενα ρεπορτάζ το Alphafreepress, ήταν το σκοτεινό πρόσωπο το οποίο ο «αλίευε» πελάτες, αλλά  και συνόδευε την 12χρονη στα αυτοκίνητα των βιαστών της, παροτρύνοντάς την πάντα  να «υπακούει» μόνο σε αυτόν και τον Ηλία Μίχο… Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο «Μιχάλης», ήταν εκείνος που πίεζε την 12χρονη να πηγαίνει σε ραντεβού σε ξενοδοχεία, ενώ εκείνη αρνούνταν. Οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει μερικώς τον εν λόγω άνδρα, ο οποίος, όπως προαναφέρθηκε είναι ηλικίας περίπου 25 χρόνων, αλλά  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία έχουν μελετήσει οι αστυνομικοί, φαίνεται να κάνει… μεγάλη ζωή, που δεν μπορεί με κανέναν τρόπο,  να δικαιολογηθεί από την επαγγελματική ιδιότητα και ηλικία του.

Kι άλλος “αλίευε” πελάτες

Όσο, όμως, οι έρευνες της Αστυνομίας, παράλληλα με την ανακριτική διαδικασία,  προχωρούν,  τόσο έρχονται στο φως  νέα, αποκαλυπτικά στοιχεία, για την ύπαρξη και τρίτου (!) ατόμου, το οποίο λειτουργούσε ως μαστροπός της 12χρονης, κλείνοντας ραντεβού για να αποκομίζει χρηματικά ποσά. Ο Μ.Ι., σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας,  είναι ένα πρόσωπο το οποίο φέρεται να βρίσκει  κι αυτό, άτομα – βιαστές στο 12χρονο κορίτσι μέσω διαδικτύου.

Πρόκειται για άνδρα με τον οποίο, το άτυχο 12χρονο κορίτσι, με τα πολλά οικογενειακά προβλήματα,  δεν συναντήθηκε ποτέ, αυτός όμως,  φέρεται να της  είχε ζητήσει χρήματα για την… εξυπηρέτηση που της έκανε!!!

12χρονη: “Δεν τον είδα ποτέ”

Εχει καταθέσει η 12χρονη, ξετυλίγοντας το δράμα της, ενώπιον αστυνομικών και παιδοψυχολόγων της ΕΛ.ΑΣ: «Με τον Μ. δεν έχω συναντηθεί ποτέ. Ο Ηλίας έστελνε μηνύματα στον Μ. λέγοντας ότι, είμαι εγώ που τα στέλνω. Του είχε πει ότι έχω ανάγκη από λεφτά κι αυτός έβρισκε φίλους του. Και ο Μ. μου έκλεινε τα ραντεβού μέσω Instagram και τους έδινε το τηλέφωνό μου. Στον Μ. είχα πει ότι είμαι 16». Ο συγκεκριμένος άνδρας, φέρεται, κάθε φορά που έκλεινε κάποιο ραντεβού, να ειδοποιεί την 12χρονη με μήνυμα στο Instagram, αφού πρώτα έστελνε το κινητό της, στους ενδιαφερόμενους.

«Έλεγε ότι ήμουν 17»

«Σε εκείνους που έβρισκε ο Μ. έλεγε ότι είμαι 17. Υπήρχαν και κάποιοι, που έλεγαν ότι είμαι μικρή. Τους έλεγα να συναντηθούμε εκεί, που μου είχε πει ο Μίχος να κλείνω τα ραντεβού. Ο Μ. μου ζήτησε χρήματα, αλλά δεν πήρε ποτέ από εμένα, γιατί δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά. Δεν ξέρω όμως, αν έπαιρνε από τους φίλους του, που έκλεινε τα ραντεβού». Είναι αρκετές φορές που το παιδί ομολογεί ότι τα όσα περνούσε της προκαλούσαν μεγάλη δυσαρέσκεια.

Ο Α.Μ. με τον οποίο συνομιλούσε η 12χρονη, μέσω μηνυμάτων, φέρεται να γνώριζε  τα όσα συνέβαιναν.

Διάβασαν οι αστυνομικοί στα μηνύματα:

Α.Μ.: Εσύ, δεν συναντήθηκε με άλλον αυτές τις μέρες;

12χρονη: Όχι.

Α.Μ.: Γιατί; Δε σε θέλει κανένας;

12χρονη: Όχι. Εγώ βαριέμαι.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπόθεση 12χρονης, Κοντά, “Μιχάλη”,ypothesi 12chronis, konta, “michali”