Υπό… προεδρικό βλέμμα οι Σικάγο Μπουλς επικράτησαν των Καβαλίερς

Οι δευτεραθλητές ΝΒΑ Κλίβελαντ Καβαλίες δεν τα κατάφερα να επικρατήσουν των Σικάγο Μπουλς, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα να παρακολουθεί το παιχνίδι ως θεατής στην εξέδρα.

Ο Ομπάμα, γνωστός οπαδός των «ταύρων», έκανε εμφάνιση – έκπληξη στο United Center και φαίνεται ότι έδωσε ώθηση στην αγαπημένη του ομάδα, που πήρε τη νίκη επί των Καβαλίερς

με 97-95, με καλύτερους επιθετικά τους Μίροτιτς (19 π.) και Ρόουζ (18 π.). Χρειάστηκε πάντως και η επέμβαση του Πάου Γκασόλ, ο οποίος δευτερόλεπτα πριν από το τέλος σταμάτησε με εντυπωσιακή τάπα τον Λεμπρόν Τζέιμς, ενώ την αμυντική δουλειά για τους Μπουλς ολοκλήρωσε ο Τζίμι Μπάτλερ, κλέβοντας τη μπάλα στην επαναφορά της μπάλας από τους φιλοξενούμενους και χαρίζοντας την πρώτη νίκη στον νέο κόουτς των ΜΠουλς Φρεντ Χόιμπεργκ.

Τώρα, στην ORACLE Arena του Όκλαντ, οι περσινοί πρωταθλητές Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, παρέλαβαν τα δαχτυλίδια τους πριν από την έναρξη του αγώνα με τους Πέλικανς, ενώ στην οροφή του γηπέδου αποκαλύφθηκε το παραδοσιακό «λάβαρο» των πρωταθλητών.

Οι «πολεμιστές» συνόδεψαν το τελετουργικό με σχετικά εύκολη νίκη με σκορ 111-95 και τον MVP της περσινής σεζόν Στεφ Κάρι να ξεκινά εντυπωσιακά, πετυχαίνοντας 40 πόντους.

Στο τρίτο ματς της πρώτης μέρας, το Ντιτρόιτ πέρασε από την Ατλάντα με 106-94, έχοντας για κορυφαίους τους Κάλντγουελ – Πόουπ (21 π.) και Ντράμοντ (18 π., 19 ριμπάουντ).

Τα αποτελέσματα:

Ατλάντα Χοκς – Ντιτρόιτ Πίστονς 94-106

Σικάγο Μπουλς – Κλίβελαντ Καβαλίερς 97-95

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς – Νιού Ορλίνς Πέλικανς 111-95

Πηγή: Novasports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα