ΥΠΕΞ: Οι γερμανικές αποζημιώσεις συζητήθηκαν με τον Βεστερβέλε

Ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, ύστερα από τις κατηγορίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν τέθηκε το εν λόγω ζήτημα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε παρά μόνο από τους δημοσιογράφους.

«Το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων συζητήθηκε, προ ολίγων ημερών, κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και υπουργού

Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου με τον γερμανό υπουργό Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε. Ο κ. Βενιζέλος είχε την ευκαιρία να αναφερθεί εκ νέου στο ζήτημα αυτό και κατά τη χθεσινή συνάντησή του με τον γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε» ανέφερε η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

«Υπάρχει ένα αναμφισβήτητο και ανεπίτρεπτο γεγονός: η απουσία της ελληνικής κυβέρνησης. Ενώ θα έπρεπε ο σημερινός υπουργός Εξωτερικών, αξιοποιώντας τη δήλωση του προκατόχου του στη Βουλή των Ελλήνων, στις 24 Απριλίου 2013, να θέσει το θέμα στον κ. Σόιμπλε, το άφησε να το διαχειρίζονται οι δημοσιογράφοι», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, νωρίτερα σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα