Ξανά στην κορυφή οι «πράσινοι»

Ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ βρέθηκε η ομάδα του Παναθηναϊκού, μετά την νίκη του επί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με 2-0, με τους φιλοξενούμενους να έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Γιάχου.

Οι «πράσινοι» πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στα πλέι-οφ, με γκολ των Τοτσέ (62’)και Κλέιτον (86’),

φθάνοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 8 βαθμούς, αφήνοντας έναν πόντο πίσω (7β.) στη δεύτερη θέση τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Το «τριφύλλι» έχει πλέον μικρό προβάδισμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης, που οδηγούν στα προκριματικά του Champions League, αρκεί να μη χάσει βαθμούς στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια με Ατρόμητο στο Περιστέρι και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο ΠΑΟΚ δεν παρουσίασε στο ΟΑΚΑ τον καλό του εαυτό των προηγούμενων αναμετρήσεων, απείλησε λίγες φορές την εστία των γηπεδούχων, ενώ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με παράπονα για τη διαιτησία.

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι… φωνάζει για πέναλτι του Καντέ στον Φωτάκη (72’), με το σκορ στο 1-0, μία απόφαση που ίσως άλλαζε το ρου του παιχνιδιού. Πλέον ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεπεράσει, ξανά στο ΟΑΚΑ, το… εμπόδιο της ΑΕΚ, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα βρει απέναντι του την ομάδα του Ατρόμητου.

Η βαθμολογία των πλέι-οφ:

Παναθηναϊκός 8 (3-4)

ΠΑΟΚ 7 (3-3)
ΑΕΚ 6 (5-4)
Ατρόμητος 5 (5-5)

Η επόμενη αγωνιστική (5η):

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός

Keywords
Τυχαία Θέματα