Βροχή μηνύσεων σε περιοδικά από τον Γιώργο Τσαλίκη!

Ο τραγουδιστής με την γέννηση του πρώτου του παιδιού, είχε δηλώσει ρητά μαζί με την σύζυγό του ότι δεν επιθυμούν την προβολή της οικογένειάς τους από τα ΜΜΕ.

Όμως, τα lifestyle & gossip περιοδικά δεν συμμορφώθηκαν με τις επιθυμίες της οικογένειας Τσαλίκη, η οποία θα προσφύγει νομικά εναντίον όσων περιοδικών δημοσίευσαν φωτογραφίες των παιδιών τους!

Αυτό

έκανε γνωστό μέσω twitter o Γιώργος λέγοντας: «Δυστυχώς είναι πάρα πολύ άσχημο να καταφεύγεις σε νομικά μέσα για να προστατεύσεις την οικογένεια σου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα lifestyle περιοδικά, κάνουν τη δουλειά τους. Όμως, η δουλειά σταματάει όταν αφορά ανήλικα παιδιά. Εδώ και 10 χρόνια, είναι πάγια απόφασή μας -ως οικογένεια- να μην προβάλλονται τα παιδιά μας στα Μ.Μ.Ε.. Όταν αυτό δεν γίνεται σεβαστό, όταν πρωτίστως έχεις ενημερώσει με σαφήνεια για την επιθυμία σου, τότε ο μοναδικός τρόπος να προστατευθείς είναι η δικαιοσύνη».

Επίσης, ο γνωστός τραγουδιστής έγραψε στο Twitter του: «Είμαι στενοχωρημένος και θυμωμένος όταν τα παιδιά μου προβάλλονται με αυτόν τον τρόπο. Παρακαλώ να μην υπάρξει αναδημοσίευση των φωτογραφιών και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου!».

Keywords
Τυχαία Θέματα