Βουτσάς τάφος: Έσπασαν το μνήμα του ηθοποιού στο Πρώτο Νεκροταφείο

Ένα αναπάντεχο συμβάν έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στο μνήμα του Κώστα Βουτσά, καθώς άγνωστοι έσπασαν το μνήμα του. Το πρωί της Δευτέρας (20/5), η εκπομπή Super Κατερίνα μέσα από ένα βίντεο, έδειξε τις εικόνες από τον σπασμένο τάφο του ηθοποιού, ενώ η πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Εύη Καραγιάννη, δήλωσε σοκαρισμένη.

«Είμαι ειλικρινά σοκαρισμένη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό και πώς έγινε. Άμεσα θα επικοινωνήσω με το Κοιμητήριο Αθηνών

για να πάρω πληροφορίες. Βρίσκομαι στην Καβάλα, είχε καιρό να πάω στο μνήμα. Σε λίγες ημέρες θα βρεθώ εκεί για το μνημόσυνό του, όπου μνημόσυνο κάνω και εδώ στην Καβάλα κάθε χρόνο. Πρέπει να μάθουμε οπωσδήποτε τι έχει συμβεί», είπε αρχικά η Εύη Καραγιάννη.

«Είναι βεβήλωση μεγάλη»

Και συνέχισε: «Το τρομερό είναι ότι εχθές το βράδυ τον έβλεπα στο όνειρό μου και πάντοτε μου δίνει μηνύματα. Τον βλέπω πάρα πολύ συχνά και μου δίνει μηνύματα. Εχθές το βράδυ τον έβλεπα και σήμερα ακούω και μαθαίνω αυτό το πράγμα. Είναι βεβήλωση μεγάλη». Σύμφωνα με πληροφορίες της Χρυσούλας Γεωργακοπούλου, στον διπλανό τάφο, έγινε εκταφή και προκλήθηκαν οι εν λόγω καταστροφές και στον τάφο του Κώστα Βουτσά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βουτσάς, Έσπασαν, Πρώτο Νεκροταφείο,voutsas, espasan, proto nekrotafeio