Πώς να διώξω τα περιστέρια από το μπαλκόνι: Ένα απλό κόλπο που θα απαλλαγείτε άμεσα

Τα περιστέρια, αυτά τα αξιαγάπητα πτηνά, συνυπάρχουν μαζί μας μέσα στις γειτονιές των πόλεων, στις πλατείες, στις σκέπες και στα μπαλκόνια των σπιτιών. Δυστυχώς το πρόβλημα με τα περιστέρια υπάρχει, όταν αφήνουν τις κουτσουλιές στο  στο μπαλκόνι μας. Κι αυτό είναι ένα θέμα που απασχολεί τους ενοίκους, καθώς όσοι το έχουν υποστεί, γνωρίζουν πόσο αντιαισθητικό είναι, αλλά και πόσο δύσκολα βγαίνουν οι κουτσουλιές τους. Πρσπαθούμε με διάφορους τρόπους να τα διώξουμε από το μπαλκόνι μας, συνήθως κρεμάμε CD, που δε χρειαζόμαστε πια, αν και τώρα πλέον είναι δυσεύρετα, ή και ακόμα υπάρχουν στο εμπόριο

απωθητικά περιστεριών. Τι μπορούμε όμως, άλλο να κάνουμε για να αποτρέψουμε την παρουσία των περιστεριών στο μπαλκόνι μας και να μην αφήσουν τις ακαθαρσίες τους.

Θα χρειαστούμε λοιπόν αλουμινόχαρτο και η διαδικασία είναι πολύ απλή. Αρχικά κόβουμε σε μικρές λωρίδες ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και στερεώνουμε γύρω από τις λωρίδες από μία χοντρή πετονιά. Στολίζουμε με αυτές τις γιρλάντες το φύλλωμα από τις γλάστρες, τις τέντες του μπαλκονιού και αλλού. Επίσης, μπορούμε να τα βάλουμε ακόμη και στα κάγκελα. Το θρόισμα του αλουμινόχαρτου, καθώς και η λάμψη του θα εμποδίσουν τα περιστέρια να πλησιάσουν το μπαλκόνι σας. Φυσικά αυτό το κόλπο απομακρύνει κάθε πτηνό και όχι μόνο τα περιστέρια.

ΠΗΓΗ:Athensmagazine

Keywords
Τυχαία Θέματα