«Βόμβα» στον Ολυμπιακό- Χάνει τη χρονιά ο Τσαϊρέλης

Τελικά το πρόβλημα του Μιχάλη Τσαϊρέλη αποδείχθηκε πολύ πιο σοβαρό –απ’ ό, τι αρχικά είχε εκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού- και έτσι αύριο, Πέμπτη (2/4) ο διεθνής φόργουορντ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης πάσχει από σύνδρομο στους κοιλιακούς προσαγωγούς, κάτι που είχε φανεί εξάλλου στις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε, αλλά τότε δεν ένιωθε ενοχλήσεις. Όμως, την κατάστασή του επιδείνωσε η πρόσφατη θλάση που υπέστη και έτσι από ότι φαίνεται χάνει σίγουρα το μεγαλύτερο μέρος της υπόλοιπης χρονιάς, με την ελπίδα να επανέλθει

σε φουλ ρυθμό αγώνων στα play offs του πρωταθλήματος.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Τσαϊρέλης αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις ύστερα από 30 ημέρες. Ωστόσο, η επάνοδό του στα παρκέ θα γίνει γνωστή με την πάροδο του χρόνου και κατά την παρακολούθηση της μετεγχειρητικής του πορείας.

Σημειωτέον, πως η μοναδική εμφάνιση του Έλληνα φόργουορντ με την ερυθρόλευκη φανέλα ήταν στο παιχνίδι του ΣΕΦ κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα, όπου είχε αγωνιστεί για 3:17’’ και είχε πετύχει ένα καλάθι.

Εξάλλου, την τελευταία στιγμή θα κριθεί για το αν θα είναι σε θέση να ταξιδέψουν στη Μόσχα, για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ, οι Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Σλούκας και Μπρεντ Πέτγουεϊ, οι οποίοι όμως έχουν αρκετές πιθανότητες να συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα